CHEFI LA CUTITE 4 OCTOMBRIE 2016. Nu e usor sa fii concurent! Experiente cu retete buclucase si chefi morocanosi
Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE DE MARTI 4 OCTOMBRIE 2016. Nu e usor sa fii concurent! Experiente cu retete buclucase si chefi morocanosi

CHEFI LA CUTITE 4 OCTOMBRIE 2016. O noua editie a show-ului culinar CHEFI LA CUTITE continua marti, 4 octombrie 2016 la Antena 1. Chefii Scarlatescu, Dumitrescu si Bontea jurizeaza noi concurenti, care mai de care mai surprinzatori. Nu e usor sa fii concurent, dar nici chef nu e usor, mai ales cand ai parte de experiente surpriza cu retete buclucase. In consecinta, eliminările se țin lanț la „Chefi la cuțite”, căci cei trei jurați sunt extrem de greu de severi. 

CHEFI LA CUTITE 4 OCTOMBRIE 2016. Luni am vazut deja o editie plina de retete surpriza si concurenti care mai de care mai entuziasmati, iar astazi va continua showul Chefi la Cutite, cu Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu pe post de amfitrioni. Oricum, aproape toti concurentii au venit cu mult curaj și multă încredere în forțele proprii, desi deznodamantul nu va fi tocmai plăcut pentru mulți dintre concurenți. Alții, în schimb, ii vor impresiona maxim pe chefi!

Nu e ușor să ajungi un adevărat chef, iar asta au aflat mulți dintre cei care s-au aventurat să participe la „Chefi la cuțite”! Marti vedem episodul 10 din noul sezon Chefi la Cutite, dar sa vedem mai jos cum a fost editia de aseara. Chefi la Cutite continua marti de la 20.30 la Antena 1.

CHEFI LA CUTITE 3 – 4 OCTOMBRIE 2016 – CUM A FOST LUNI SEARA

De data aceasta, aventura culinară a început în forță! Concurenții aduc o adevărată splendoare de arome, condimente și rețete la care nici nu te-ai fi gândit!

Primul concurent este Gabriel Botezan are 37 de ani și a avut plăcerea de-a găti pentru personalități precum Bill Clinton, Ben Affleck sau Harrison Ford!

A ales să facă o ruladă de iepure umplută cu ciuperci, spanac și prosciuto. Este foarte încrezător în forțele sale. Preparatul său chiar a făcut senzație! „Bă, ești nebun! Uite ce e aici”, a spus Scărlătescu la prima vedere a preparatului. „Te-a costat ceva să vii aici din America. Dar o să te coste și mai mult de acum încolo”, a spus chef Florin Dumitrescu atunci când concurentul a primit trei cuțite!

Următorul concurent are 29 de ani și lucrează ca bucătar. În urmă cu câțiva ani, odată cu debutul războiului din Siria, Moumen Al Hamoui a venit în România.

A fost și în primul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar n-a fost sa fie să meargă mai departe! S-a pregătit mai bine și a ales să vină cu o rețetă de cataif. „E bine că am căzut, ca să mă ridic”, a zis concurentul. Și uite că de data aceasta, ambiția și-a spus cuvântul! Hamoui merge mai departe!

Următorul concurent are 40 de ani și atrage privirile tuturor cu felul inedit în care arată! „Și eu mă sperii de multe ori când mă uit la mine”. Spune că a descoperit această pasiune încă din copilărie, chiar dacă de meserie este designer. „Habar nu am să gătesc, dar eu perseverez”, a recunoscut Liviu Tudor.

Se pare că este un mare fan brânză, motiv pentru care și-a făcut propria fermă cu sute de capre! Între el și Ovidiu Danci se leagă un dialog savuros! Deznodământul? N-a reușit să meargă mai departe, dar a făcut senzație!

Unii au dat dovadă de multă migală, alții au surprins în cel mai neașteptat mod posibil! De la organizatori de concerte rock și până la pasionați de numerologie, concursul are toate aromele posibile!

Chiar dacă inițial nu a primit cuțitul, se pare că rockerul nostru a făcut senzație după, când Bontea i-a adus șorțul! Următoarea concurentă, Apetrei Iustina Maria, este bucătar chef și supne că asta și-a dorit să facă dintotdeauna!

„Pe mine doar popa mă mai scoate din bucătărie”. Concurenta locuiește de 16 ani la Viena, dar a venit special pentru emisiune. E curajoasă și a înfruntat multe, chiar dacă viața departe de casă nu e tocmai ușoară. „Cel mai mare vis al meu este să mă întorc acasă”. Scărlătescu a început să discute cu Iustina, iar cei doi colegi au început să devină geloși și au vrut să părăsească platoul. Și iată că a reușit să convingă și să arate că merită să meargă mai departe!

Și iată că a venit și momentul ca cel mai simpatic dintre concurenți să își facă apariția! Ovidiu Danci chiar e savuros!

Pentru cei care nu știu, concurentul este un obișnuit al concursurilor de talente, căci are o carieră strălucită de balerin și dansator. Acum, însă, a decis că poate să aibă succes inclusiv în bucătărie!

Ca un adevărat mândru ardelean, Ovidiu a venit cu clop și cu costum tradițional. „Și chiar și cânt, deci să ne înțelegem! Nu puteam să ratez nicio artă”. „Acum bun hribii la fiert, ca să deie gust la zamă”, a gătit Ovidiu cu tot dragul.

Următorul concurent se numește Cărniceanu Florin, are 40 de ani și este bucătar de câțiva ani. A lucrat la investigații criminale în Constanța, dar apoi a decis că bucătăria lui este marea lui pasiune. Acuma decis să vină la emisiune ca să își încerce norocul.

„Fiul meu este un mare fan al lui Scărlătescu, iar soția îl iubește pe chef Florin Dumitrescu”. A venit chiar cu o rețetă de aripioare cu salată coleslaw, dar cu un aspect inedit. „Hopaaaa, foarte tare”, au reacțioant chefii văzând preparatul. Și uite că a reușit! Concurentul merge mai departe!

Rațiu Maria Honoria a are 41 de ani și a decis să vină la emisiune ca să arate că este un bucătar desăvârșit. Are experiență în bucătărie și spune că „nu este o șefă rea”! A făcut o rețetă de raci cu risotto, cu care a sperat să îi impresioneze pe chefi.

„Panica mea erau racii, veneau câte 60 de kilograme și trebuia să îi curăț până nu mai aveam amprente”, a povestit chef Florin Dumitrescu. Și uite că Maria i-a convins pe chefi ți a demonstrat că merită să meargă mai departe în concurs.

Următorul concurent se numește Berce Răzvan și are deja experiența acestui concurs! În primul sezon a primit un singur cuțit, dar nu a renunțat la visul său, așa că a venit și în cel de-al doilea sezon „Chefi la cuțite”!

„Am venit să demonstrez chefilor că nu sunt o dezamăgire”. Spune că cel mai mare șoc al vieții sale a fost să își piardă sora și mama în urma unui tragic accident. Deși a trecut printr-o adevărată dramă, concurentul nu s-a lăsat descumpănit, ci a rămas la fel de ambițios.

Deznodământul? A primit trei cuțite și, de emoție, a căzut în genunchi!

Stiri pe aceeasi tema

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 SEPTEMBRIE 2016. Primul concurent eliminat din MPFM 6

Delia Ion

FRUCTUL OPRIT, EP 27 FEBRUARIE 2019. Episod dramatic pentru Sonia si Victor. Ce decizie va lua Ana?

Cristiana Petrariu Bota

NOUL COD RUTIER 2015: Fara PERMIS AUTO pentru soferii care nu au 8 clase

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult