Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE, 6 IUNIE 2016. In scurt timp aflam castigatorul din finala Chefi la Cutite 2016

CHEFI LA CUTITE, 6 IUNIE 2016. CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Semifinala CHEFI LA CUTITE este luni si marti (6 si 7 iunie 2016) la Antena 1, de la 20.30. Echipele chefilor Scarlatescu, Dumitrescu si Bontea se dueleaza in drumul pentru marea finala Chefi la Cutite. S-au ales semifinaliștii pentru „Chefi la cuțite”! Cine merge mai departe, în bătălia finală? Săptămâna aceasta, luni, 6 iunie, Antena 1 difuzează de la 20.30 semifinala, iar marți, 7 iunie, marea finală a show-ului „Chefi la cuțite”. 

CHEFI LA CUTITE, 6 IUNIE 2016. CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Luni și marți, de la ora 20:30, Antena 1 va difuza semifinala și finala emisiunii „Chefi la cuțite”! Ți-ai ales preferatul? Luni, 6 iunie, de la ora 20:30, cei trei chefi intră în arenă pentru a da tot ce au mai bun în semifinală. Va fi o luptă importantă, căci marți, 7 iunie, concurenții își vor ascuți cuțitele și vor da cel din urmă război: finala!

CHEFI LA CUTITE, 6 IUNIE 2016. CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Chef Florin Dumitrescu mai are doar doi oameni în echipa neagră, dar este încrezător. Chef Cătălin Scărlătescu se bazează pe abilitățile echipei roșii, iar chef Sorin Bontea are de gând să câștige alături de echipa argintie!

Emoțiile parcă au fost mai mari in editia trecuta „Chefi la cuțite”, atât pentru cei trei jurați, cât și pentru concurenți. Probele din ce în ce mai solicitante, presiunea finale care bate la uță, dorința de a demonstra cât de mult au evoluat, toate și-au spus cuvântul în competiția de la Antena 1, care aseara și-a ales semifinaliștii.

CHEFI LA CUTITE 2016. Ne pregatim de marea finala a retetelor. Surprize de la Chefi

Detalii picante despre chefii Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu. VIDEO

CHEFI LA CUTITE, 6 IUNIE 2016. CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE.După un duel în urma căruia Doru Mâțan a fost eliminat, în fața celor trei chefi au rămas semifinaliștii competiției: Geta și Marius din echipa Dumitrescu, Raluca, Cătălina, Manole și Negoiță din echipa Scărlătescu, Mădălina, Cristi și Ana din echipa Bontea.

Așa se face că săptămâna aceasta, în ediția de luni, echipa neagră va avea doi concurenți în semifinală, în vreme ce echipa gri se prezintă cu trei oameni, iar echipa roșie intră în această fază a concursului cu patru reprezentanți.

CHEFI LA CUTITE, 6 IUNIE 2016. CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE. Poate că cele mai mari emoții au fost saptamana trecuta pentru chef Florin Dumitrescu, pentru că acesta a lucrat cu numai doi oameni, iar la un moment dat Geta s-a și tăiat. Chef Sorin Bontea a încercat să-și țină oamenii uniți și să-i ferească de duel, însă confruntarea, care a avut ca temă startere fine-dining pentru evenimente, a fost câștigată de chef Cătălin Scărlătescu.

Acesta a fost încordat, și-a ținut în frâu oamenii, a țipat la ei când a fost cazul, ba chiar s-a complicat și a improvizat în platou o afumătoare pentru carnea de rață, dar a câștigat proba.

Stiri pe aceeasi tema

CAND VISEZI GANDACI. La prima vedere, nu pare a fi cel mai atractiv vis

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Din punctul de vedere al fanilor MPFM5, Valentin este lider detasat si la un clasament care nu-i face onoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 IULIE: O concurenta finalista la MPFM e insarcinata

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult