CHEFI LA CUTITE 7 NOIEMBRIE 2017. Echipa portocalie a lui chef Florin Dumitrescu lupta cu trei oameni in minus. Audiente
Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE 7 NOIEMBRIE 2017. Echipa portocalie a lui chef Florin Dumitrescu lupta cu trei oameni in minus. Audiente

CHEFI LA CUTITE 7 NOIEMBRIE 2017. Echipa verde continuă confruntările în echipă completă, cea mov cu un om în minus, iar,,portocala mecanică” luptă în minoritate, cu doar trei bucătari rămași. Săptămâna viitoare pe Antena 1 competiția devine din ce în ce mai intensă, rândurile se strâng, iar cei de la bancurile de lucru vor fi nevoiți să își ascută cuțitele, căci show-ul se transformă într-o arenă unde doar cel mai bun va câștiga.

CHEFI LA CUTITE 7 NOIEMBRIE 2017. Câţi romani au văzut show-ul de la Antena 1

Ediția de aseară a fost spectaculoasă, iar în meniul emisiunii culinare s-au regăsit răsturnările de situație, voia bună, farfuriile excepționale și degustarea în ritm de note muzical oferită de Taraful de la Clejani.

Astfel, emisiunea a fost lider de piață detașat consecutiv săptămâna aceasta în intervalul în care a fost difuzată (20.00-23.05) și a depășit competiția pe toate categoriile de public, fiind alegerea preferată a telespectatorilor. În minutul de maximă audiență de la 22:11, 2.127.000 de indivizi s-au strâns în fața micilor ecrane pentru un show imprevizibil.

Așa se face că pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, „Chefi la cuțite” a condus topul cu o medie de 11,3 puncte de rating și 28,6 % cota de piață, Antena 1 fiind urmată de Pro Tv cu 8,6 puncte de rating și 21,9 % cota de piață.

CHEFI LA CUTITE 7 NOIEMBRIE 2017. La orașe emisiunea de la Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 9,2 puncte de rating și 19,8 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea, cu o medie de 7,8 puncte de rating și 16,7 % cota de piață.

Și la nivelul întregii populații a țării, cea mai iubită emisiune culinară a fost lider cu 9,4 puncte de rating și 20,3 % cota de piață, pe locul secund clasându-se Pro Tv cu 9 puncte de rating și 19,6 % cota de piață.

După trei confruntări, echipa portocalie a lui chef Florin Dumitrescu rămăsese în trei oameni, însă aseară a oferit lecție de ambiție și determinare în bucătăria ,,Chefi la cuțite”: din cele unsprezece voturi ale degustătorilor, a obținut nouă și a câștigat pentru prima oară în acest sezon proba pe echipe. Păstrăvul prăjit cu garnitură de mămăligă a fost farfuria care i-a convins pe cei de la masa jurizării că merită victoria detașată. La celălalte bancuri de lucru, echipa verde s-a mulțumit cu trei voturi, pe când echipa mov a fost ținta glumelor și tachinărilor, fără niciun vot: ,,să țineti minte bătaia asta, trei inși au luat nouă farfurii, noi am luat zero”, afirma tensionat Cătălin Scărlătescu. Bucătarii conduși de chefii Bontea și Scărlătescu au intrat la testul individual, iar tema probei le-a testat atât talentul, imaginația, cât și si abilitatea de a-și pune în încurcătură adversarul.

Fiecare dintre ei a fost nevoit să propună o rețetă cu pastele viitorului și să nu facă abstracție de regulile unei alimentații sănătoase, pregătind câte patru farfurii: două cu un ingredient propus de un concurent din echipa adversă și două la alegere. Kiwi, cacao, măr verde și mascarpone au fost printre cele mai dificile elemente culinare de inclus în farfuria finală, dar cu toate acestea concurentul care a obținut cel mai mic punctaj a folosit vânăta. Micky Vîrtop a fost cea care a obținut cel mai mic punctaj din partea celor trei chefi după degustare și a părăsit aseară competiția, fiind primul bucătar care iese din echipa mov: ”N-am niciun sentiment. Sunt liniștită că plec acasă!”, mărturisea aceasta la final de joc.

Echipa verde continuă confruntările în echipă completă, cea mov cu un om în minus, iar,,portocala mecanică” luptă în minoritate, cu doar trei bucătari rămași. Săptămâna viitoare pe Antena 1 competiția devine din ce în ce mai intensă, rândurile se strâng, iar cei de la bancurile de lucru vor fi nevoiți să își ascută cuțitele, căci show-ul se transformă într-o arenă unde doar cel mai bun va câștiga.

Sursa: Kantar Media

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

FINALA BRAVO AI STIL, 17 DECEMBRIE 2016. LIVE. Castigatoarea primului sezon Bravo Ai Stil este Silvia!

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 MAI 2016. SOC SI LACRIMI! Emilia Dragoi le-a lasat intreaga avere

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 33 REZUMAT, 6 APRILIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult