8.5 C
România
25 septembrie 2021
CHEFI LA CUTITE, 8 NOIEMBRIE 2016. Ce concurenti sunt eliminati in ultima proba de confruntari
Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE, 8 NOIEMBRIE 2016. Ce concurenti au fost eliminati in ultima proba de confruntari, urmeaza semifinala si finala

CHEFI LA CUTITE, 8 NOIEMBRIE 2016. O noua editie a emisiunii culinare CHEFI LA CUTITE a fost marti, 8 noiembrie, la Antena 1. Marți seara la „Chefi la cuțite” s-au ales semifinaliștii.Chef Scărlătescu a ramas cu un singur concurent: Filip și Dumbo au fost eliminați! Din echipa roșie, a plecat Loredana! In ediția „Chefi la cuțite” de luni seara, 7 noiembrie, care a fost din nou lider de piață, am avut parte de multe surprize: chef Bontea a încheiat proba în exclamații de bucurie, pentru că meniul de nuntă propus la confruntare de echipa sa a fost declarat câștigător, în vreme ce pentru chef Scărlătescu orele în bucătărie au fost negre.

CHEFI LA CUTITE, 8 NOIEMBRIE 2016. Seara de marți a adus la Antena 1 ultima confruntare între chefi, urmând ca săptămâna viitoare să vedem semifinala și marea finală a show-ului CHEFI LA CUTITE. Marti, emoțiile au atins cote maxime după duel! Juratii au degustat toate cele șapte preparate și au punctat. Trei concurenți părăsesc, așadar concursul.

Cel mai mare scor a fost obținut de Cristi din echipa roșie. Doi dintre concurenți au obținut doar patru puncte, alți doi, șapte puncte.

Astfel, chef Scărlătescu a ramas cu un singur concurent în semifinale, cu Robert. Filip și Dumbo au fost eliminați. Doi dintre concurenții echipei roșii au fost la egalitate, punându-l pe chef Sorin Bontea în situația de a decide pe cine păstrează: pe Gabriel. Loredana este cea care pleacă acasa! 

STIRE INITIALA  – CHEFI LA CUTITE, 8 NOIEMBRIE 2016. Seara de marți, 8 noiembrie, aduce la Antena 1 ultima confruntare între chefi, urmând ca săptămâna viitoare să se difuzeze semifinala și marea finală a show-ului CHEFI LA CUTITE. Ultima confruntare între cele trei echipe va fi una plină de emoție pentru că la această probă cei trei chefi trebuie să scotocească prin sertarele cu amintiri pentru a pune în farfurii mâncare ca la bunica.

CHEFI LA CUTITE, 8 NOIEMBRIE 2016. Marți seara la „Chefi la cuțite” se aleg semifinaliștii

Seara de marți, 8 noiembrie, aduce la Antena 1 ultima confruntare între chefi, urmând ca săptămâna viitoare să se difuzeze semifinala și marea finală a show-ului. Așa se face că surprizele nu vor lipsi din această ediție. Dacă chef Scărlătescu se află în fața ultimei probe pe care o mai poate câștiga, chef Bontea se gândește deja la finală și speră să ducă acolo cât mai mulți concurenți, în vreme ce chef Dumitrescu are parte de o surpriză care îl aduce în genunchi, la propriu. Despre ce este vorba rămâne de văzut azi de la 20.30.

Ultima confruntare între cele trei echipe va fi una plină de emoție pentru că la această probă cei trei chefi trebuie să scotocească prin sertarele cu amintiri pentru a pune în farfurii mâncare ca la bunica. Prilej numai bun de depănat amintiri cu bunici, cu mâncăruri tradiționale și aventuri din copilărie.

CHEFI LA CUTITE, EDITIA DE SAPTAMANA TRECUTA. Doi dintre cei mai buni concurenti au fost eliminati la Antena 1

CHEFI LA CUTITE, 8 NOIEMBRIE 2016. Cu ochii în lacrimi, chef Bontea își va aminti nu numai despre bunica, dar și depre tatăl lui, iar chef Dumitrescu va povesti că atunci când spune copilărie își amintește de tocănița de pipote a buncii. Chef Scărlătescu chiar va găti un preparat exact așa cum îl făcea bunica sa, o ciorbă de perișoare foarte dragă lui. Cine câștigă proba, dar și cine merge în semifinală, telespectatorii află azi, de la 20.30.

Ediția „Chefi la cuțite” de luni seara, 7 noiembrie, care a fost din nou lider de piață, a adus multe surprize: chef Bontea a încheiat proba în exclamații de bucurie, pentru că meniul de nuntă propus la confruntare de echipa sa a fost declarat câștigător, în vreme ce pentru chef Scărlătescu orele în bucătărie sunt cu adevărat negre, proba serii terminându-se cu încă o eliminare în echipa sa.

Ionela, cea care de câteva probe încoace s-a aliat cu Filip și împreună și-au sabotat propria echipă, neascultând sfaturile chefului lor, a fost cea care a părăsit competiția, după ce a gătit același desert ca la un duel precedent.

CHEFI LA CUTITE, 8 NOIEMBRIE 2016. „Chefi la cuțite” a fost lider de piață luni seara în intervalul orar 20.30-23.35, cu o medie pe publicul comercial din mediul uran cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 10,1 puncte de rating și 26,2 % cota de piață, pe locul secund clasându-se Pro Tv cu 7 puncte de rating și 18,3 % cota de piață. La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu o medie de 8 puncte de rating și 18 procente din cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al treilea, după Kanal D, cu 5,2 puncte de rating și 11,8 % cota de piață. În minutul de maximă audiență de la 23.05, „Chefi la cuțite” obținea pe publicul comercial un vârf de 12,3 puncte de rating și 34,7 % cota de piață, mai mult decât triplu față de Pro Tv care era atunci pe locul al treilea, după Kanal D, cu doar 3,4 puncte de rating și 9,6 % cota de piață.

Antena 1 a fost lider de piață și la nivelul întregii zile de 7 noiembrie, pe toate targeturile, cu o medie pe publicul comercial de 3,8 puncte de rating și 21 procente din cota de piață, în vreme ce următorul clasat, Pro Tv, avea 3,4 puncte de rating și 18,9 % cota de piață. Antena 1 a condus și prime time-ul (intervalul dintre 19.00-23.00), cu o medie la nivelul publicului comercial de 8,7 puncte de rating și 22,6 % cota de piață, urmată fiind de Pro Tv cu 8,2 puncte de rating și 21,5 % cota de piață.

CHEFI LA CUTITE, 8 NOIEMBRIE 2016. Echipele, în fața ultimei probe din confruntări! Astăzi, de la 20:30, la „Chefi la cuțite” se aleg semifinaliștii

Seara de marți, 8 noiembrie, aduce la Antena 1 ultima confruntare între chefi, urmând ca săptămâna viitoare să se difuzeze semifinala și marea finală a show-ului.

Așa se face că surprizele nu vor lipsi din această ediție. Dacă chef Scărlătescu se află în fața ultimei probe pe care o mai poate câștiga, chef Bontea se gândește deja la finală și speră să ducă acolo cât mai mulți concurenți, în vreme ce chef Dumitrescu are parte de o surpriză care îl aduce în genunchi, la propriu. Despre ce este vorba rămâne de văzut azi de la 20.30.

Ultima confruntare între cele trei echipe va fi una plină de emoție pentru că la această probă cei trei chefi trebuie să scotocească prin sertarele cu amintiri pentru a pune în farfurii mâncare ca la bunica. Prilej numai bun de depănat amintiri cu bunici, cu mâncăruri tradiționale și aventuri din copilărie.

Cu ochii în lacrimi, chef Bontea își va aminti nu numai despre bunica, dar și depre tatăl lui, iar chef Dumitrescu va povesti că atunci când spune copilărie își amintește de tocănița de pipote a buncii. Chef Scărlătescu chiar va găti un preparat exact așa cum îl făcea bunica sa, o ciorbă de perișoare foarte dragă lui. Cine câștigă proba, dar și cine merge în semifinală, telespectatorii află azi, de la 20.30.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 5 REZUMAT, 19 IANUARIE 2018

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 12 REZUMAT, 27 OCTOMBRIE 2016. Defne incearca sa se sinucida

Delia Ion

UN DESTIN LA RETRAGERE EPISODUL 40 REZUMAT, MIERCURI 28 OCTOMBRIE 2015. Pelin se decide sa angajeze un ucigas platit in momentul in care afla ca Macit si Neriman se casatoresc

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult