CHEFI LA CUTITE, 9 MAI 2016. Retete de paste, proba de foc a echipelor lui Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 9, 2016 20:09

CHEFI LA CUTITE, 9 MAI 2016. Retete de paste, proba de foc a echipelor lui Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu

CHEFI LA CUTITE, 9 MAI 2016. O noua editie are loc luni, 9 mai 2016, de la ora 20.30, la Antena 1. Vom vedea o noua intrecere tensionata intre cei trei jurati Chefi la Cutite 2016, Dumitrescu, Scarlatescu si Bontea. Trăirile devin din ce în ce mai intense nu numai pentru concurenți, ci și pentru cei trei jurați care sunt tot mai implicați și mai deciși să câștige, asadar nu pierdeti editia de luni, 9 iunie 2016, a showului Chefi la Cutite.

CHEFI LA CUTITE, 9 MAI 2016. Nu uitati ca sunt vești excelente pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”! Au început preselecțiile pentru cel de-al doilea sezon. Anuntul a fost confirmat de chef Florin Dumitrescu.

„E grav. Ce se întâmplă este foarte grav. Am fost anunțat că încep preselecțiile pentru un nou sezon Chefi la cuțite. Nici bine nu am început primul sezon cu prima echipă neagră și trebuie să îmi pregătesc o altă echipă de ,,cavaleri Jedi”.

CHEFI LA CUTITE, 9 MAI 2016. CE VEDEM LUNI SEARA

Fiecare farfurie în culoarea echipei pe care o conduce, fiecare vot pozitiv sau concurent salvat aduce bucurie pe chipurile chefilor, la fel cum fiecare pierdere este trăită la cote maxime. Lunea aceasta, emoțiile se coc iar la foc iute. Așa se face că chef Florin Dumitrescu va ajunge să alerge prin ploaie, fără umbrelă. Care este motivul pentru care cheful are un astfel de comportament, dacă e bucuria sau mania cea care îl trimite direct în ploaie, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția „Chefi la cuțite” din 9 mai, difuzată de la 20:30.

CHEFI LA CUTITE 2016. Cum a fost editia de Paste

CHEFI LA CUTITE, 9 MAI 2016. O nouă confruntare va aduce luni la masa jurizării un grup de însoțitori de bord ai unei cunoscute companii aeriene. Umblați prin toată lumea, cu gusturi rafinate și cu ceva cunoștințe culinare, aceștia vor juriza preparatele gătite de cele trei echipe și vor alege, fără să știe ce chef coordonează fiecare grupă, un singur câștigător.

Duelul va aduce la bancul de lucru două echipe învinse, care primesc ca temă de lucru pastele. Deși la prima vedere simplu de realizat, acest preparat specific italienesc cere simplitate și totodată originalitate, astfel că chefii vor fi pretențioși. Vor trece însă prin focurile iadului atunci când vor aștepta verdictul dat chiar de ei pentru a aflat ce concurent pleacă acasă.

CHEFI LA CUTITE 2016. Recent, Chef Florin Dumitrescu a făcut un anunț de-a dreputl incredibil. Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

Vești excelente pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”! Se pare că au început preselecțiile pentru cel de-al doilea sezon.

CHEFI LA CUTITE. „E grav. Ce se întâmplă este foarte grav. Am fost anunțat că încep preselecțiile pentru un nou sezon Chefi la cuțite. Nici bine nu am început primul sezon cu prima echipă neagră și trebuie să îmi pregătesc o altă echipă de ,,cavaleri Jedi”.

Crezi că poți să faci parte din echipa mea? Crezi că ai tot ce îți trebuie să livrezi o mâncare bună și în confruntarea individuală? Pune mana repede pe o tastatură, intră pe http://casting.a1.ro/chefilacutite, dă cu sumbsemnatul și specifică unde vrei tu ,,PENTRU ECHIPA NEAGRĂ A LUI DUMITRESCU VREAU SĂ GĂTESC”.

Întrecerea dintre chefi continuă! Dacă vrei să faci parte din echipa lui Scărlătescu, Dumitrescu sau Bontea, înscrie-te în competiție! CLICK AICI

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.