CHEFI LA CUTITE. Reteta concurentei Gabriela Simion i-a dat gata pe Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 22, 2016 13:45

CHEFI LA CUTITE. Reteta concurentei Gabriela Simion i-a dat gata pe Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu

CHEFI LA CUTITE. Reteta concurentei Gabriela Simion i-a dat gata pe chefii Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu in editia CHEFI LA CUTITE de luni, 21 martie 2016. Gabriela Simion are 38 de ani și a venit la CHEFI LA CUTITE din București! A venit la emisiune, în speranța de a-i cuceri pe Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu cu preparatul său.

La CHEFI LA CUTITE a ales să gătească un ficat de vită marinat. „Am încredere în mine, o să-mi iasă”, spune Gabriela Simion.

CHEFI LA CUTITE. Este economist și a lucrat mulți ani în multinaționale, dar de un an și ceva s-a dedicat pasiunii sale pentru gătit.

CHEFI LA CUTITE. Gabriela Simion are un blog de specialitate, dedicat pasiunii sale. Speră că își va putea îndeplini visul de a ajunge un bucătar de renume.

Totuși, lucrurile nu sunt chiar atât de simple, căci concurenta a făcut dezastru în bucătărie. Nu și-a pierdut firea, ci a continuat să gătească, luptând pentru visul său de a-și deschide un local.

CHEFI LA CUTITE. Cu multă atenție, cei trei chefi au degustat preparatul și au jurizat. După multe chinuri și emoții, verdictul a fost simplu: a primit trei cuțite și va merge mai departe în concurs!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.