6.2 C
România
17 octombrie 2021
CHEFI LA CUTITE 11 APRILIE 2016. Georgeta Ciocarlan lupta in echipa neagra alaturi de chef Florin Dumitescu
Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE. Reteta concurentei Gabriela Simion i-a dat gata pe Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu

CHEFI LA CUTITE. Reteta concurentei Gabriela Simion i-a dat gata pe chefii Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu in editia CHEFI LA CUTITE de luni, 21 martie 2016. Gabriela Simion are 38 de ani și a venit la CHEFI LA CUTITE din București! A venit la emisiune, în speranța de a-i cuceri pe Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu cu preparatul său.

La CHEFI LA CUTITE a ales să gătească un ficat de vită marinat. „Am încredere în mine, o să-mi iasă”, spune Gabriela Simion.

CHEFI LA CUTITE. Este economist și a lucrat mulți ani în multinaționale, dar de un an și ceva s-a dedicat pasiunii sale pentru gătit.

CHEFI LA CUTITE. Gabriela Simion are un blog de specialitate, dedicat pasiunii sale. Speră că își va putea îndeplini visul de a ajunge un bucătar de renume.

Totuși, lucrurile nu sunt chiar atât de simple, căci concurenta a făcut dezastru în bucătărie. Nu și-a pierdut firea, ci a continuat să gătească, luptând pentru visul său de a-și deschide un local.

CHEFI LA CUTITE. Cu multă atenție, cei trei chefi au degustat preparatul și au jurizat. După multe chinuri și emoții, verdictul a fost simplu: a primit trei cuțite și va merge mai departe în concurs!

Stiri pe aceeasi tema

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 5 difuzat luni 19 OCTOMBRIE 2015. Hazal o considera pe Dilara adevarata sa mama

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 8 DECEMBRIE 2015. Mama lui Emanuel: Aveam presimtiri ca o sa se intample ceva!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 AUGUST 2016. Cele mai frumoase gravidute de la MPFM! FOTO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult