Cimavax si Vaxira, vaccinuri fabricate in Cuba, au rezultate exceptionale pentru bolnavii de cancer de plamani
Social

Cimavax si Vaxira, vaccinuri fabricate in Cuba, au rezultate exceptionale pentru bolnavii de cancer de plamani

Cimavax si Vaxira sunt vaccinuri fabricate in Cuba cu rezultate exceptionale pentru bolnavii de cancer. Cimavax a fost produs la Centrul de Imunologie Moleculară din Havana si este conceput sa mareasca speranta de viata a bolnavilor. Americanii vor sa imbunatateasca formula acestui vaccin si anunta ca vor scoate pe piata un produs nou. Laboratoarele in care se produce acest vaccin sunt pazite mai ceva. 

Din centrele de testare a mai apărut un al doilea vaccin, Vaxira, autorizat în urmă cu 4 ani, tot pentru cancerul pulmonar, cel mai fercvent tip de cancer atât în lume, cât şi în Cuba.

Aşa a apărut vaccinul Cimavax, după mai bine de 25 de ani de studii intense, la Centrul de Imunologie Moleculară, din Havana. Din echipa de cercetători a făcut parte şi Camilo Rodriquez, doctor în imunologie moleculară. “Cimavax măreşte speranţa de viaţă a pacienţilor cu acel tip de cancer pulmonar fără celule mici”, spune medicul.

Produsul se adresează doar bolnavilor cu cancer de plămân, pentru care cercetătorii dau asigurări că are succes total la unul din 5 pacienţi.

Iti recomandam si: Prof. dr. Virgil Paunescu, centrul de cercetare OncoGen: Revolutia in tratamentul cancerului are la baza imunoterapia personalizata cu celule modificate genetic care sa recunoasca si sa distruga celulele tumorale

Tumora în principal se micşorează, iar la unii dintre pacienţi dispare complet. Remisie totală la unii dintre pacienţi! 23% dintre pacienţi trăiesc deja de mai bine de 5 ani. Deşi au tumori avansate. Şi muncesc, duc o viaţă normală, şi au o calitate a vieţii, bună.

Vaccinul ar putea intra şi pe piaţa din Statele Unite, odată ce a intrat în testele clinice, început în 2017 şi care se vor încheia în 2022.

“Cancerul nu poate învinge, când avem un program de genetică avansat cu care să luptăm, când facem noua generaţie de vaccinuri să îl prevenim şi când înfiinţăm 13 noi companii, să dezvoltăm descoperirile şi să le împărţim cu restul lumii!”.

Sursa: Pro TV

Citeste si: INTERVIU. Conf. univ. dr. Maria Nitescu: Alimentatia nesanatoasa si sedentarismul duc la obezitate, boli cardiovasculare si cancer. Aproape nefast, moda ”fast” ne domina stilul de viata si alimentatia 

Related posts

Federatia Sindicala Ambulanta declanseaza joi actiuni de protest pe perioada nedeterminata

Ioana Badulescu

Legile Justitiei, respinse de ICCJ: Proiectul trebuie trimis inapoi la Ministerul Justitiei. Nu e transparent si sunt nereguli la discutarea in Comisia speciala

Ioana Badulescu

Praga, Cluj-Napoca si Munchen, orasele din Europa in care iti gasesti cel mai usor un loc de munca – Date Eurostat

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult