Articole promovate

Cine sunt românii din spatele uneia dintre cele mai apreciate Ferme de Măgărițe din România?

Cu siguranță ai aflat deja despre beneficiile laptelui de măgăriță pentru sănătate și probabil ai auzit și despre Ferma Măgărițelor din Bihor, dar știi cine sunt românii talentați și muncitori din spatele acestei afaceri de succes premiată la gala România ești tu – o gală dedicată producătorilor de succes din țara noastră.

Pasiune pentru laptele de măgăriță

Ferma Măgărițelor este o companie bihoreană care comercializează lapte de măgăriță de înaltă calitate. Gama de produse Ferma Măgărițelor cuprinde lapte de măgăriță proaspăt și gustos, la diferite gramaje, și, în funcție de sezon, și lapte de măgăriță premium, un produs deosebit pe piața din țara noastră.

În rândul animalelor, magarita se numără printre cele cu o perioadă de gestație deosebit de lungă. Ele se înmulțesc deosebit de greu din cauza faptului că puișorul petrece între 12 și 14 luni în pântecul mamei sale, motiv pentru care și laptele de magarita este atât de rar pe piață în comparație cu alte tipuri de lapte de origine animală. Iar laptele de măgăriță premiu, spre deosebire de laptele de măgăriță obișnuit, se poate obține doar în primele săptămâni din perioada de lactație, atunci când laptele are cea mai mare valoare nutritivă, iar beneficiile sale pentru sănătate sunt maximizate.

Laptele premium are o consistență mai cremoasă și un gust mai fin și se recomandă consumul lui crud, așa cum este comercializat de producătorii de la Ferma Măgărițelor, deoarece prin fierbere se pot distruge anumite substanțe nutritive importante pe care le conține.

Pentru a putea oferi clienților săi lapte crud de cea mai bună calitate, Ferma Măgărițelor livrează în toată țara în condiții speciale de temperatură și depozitare, care permit păstrarea intactă a calităților originale ale laptelui de măgăriță.

Muncă. Pricepere. Dedicație. Educație

O singură privire asupra produsele oferite de Ferma Măgărițelor și gândul la efortul depus pentru a le pune la dispoziția clienților, fără să luăm în calcul munca din spatele fiecărei sticle de lapte de măgăriță proaspăt pe care o consumă clienții fermei, ne ajută să ne dăm seama de amploarea proiectului și de cât de dedicați sunt acești producători români. Iar producerea laptelui de măgăriță și comercializarea sa nu este tot! Ferma Măgărițelor, prin parteneriatul său cu Asociația Producătorilor Fabricat în RO, contribuie activ la educarea consumatorilor români cu privire la beneficiile unei diete cu lapte de măgăriță.

Despre cat lapte de magarita se bea pe zi, care sunt efectele sale asupra organismului și de ce a ajuns astăzi laptele de măgăriță un aliment atât de apreciat, sunt doar câteva din lucrurile despre care poți găsi acum, pe internet, pe blogul website-ului oficial Ferma Măgărițelor, la Fabricat în RO și în presa românească, articole bine documentate datorită celor de la Ferma Măgărițelor.

Fabricat în RO este cea mai mare comunitate a producătorilor din România, uniți prin valori comune și aceeași misiune: dezvoltarea economiei românești și popularizarea unor produse de cea mai bună calitate, produse local. Fabricat în RO ajută producătorii români să-și crească vizibilitate pe internet, pe paginile de rezultate ale motoarelor de căutare, pe platformele sociale, sub umbrela hashtag-ului propriu #fabricatinro și în presa românească.

Articole asemănătoare

Cazinourile folosesc recunoașterea facială?

Ioana Badulescu

Stil de design interior minimalist pentru casa ta

Lucy Ionesco

Activități pe care să le faci de Halloween

Lucy Ionesco