-2.8 C
România
1 decembrie 2020
Social

Ciocolata cu plastic in magazine! Alerta europeana vizeaza un sortiment de ciocolata din Polonia

Ciocolata cu plastic in magazine! Romania a lansat o alerta alimentara europeana care vizeaza un sortiment de ciocolata din Polonia, cu suspiciunea de prezenta a unui corp strain. Tara noastra a reclamat prin Sistemul Rapid de Alertare al Uniunii Europene un produs de ciocolata comercializat in mai multe supermarketuri din Romania.

Este vorba despre un sortiment de ciocolata – „Crazy Collection” – produs in Polonia, in care s-ar fi gasit o bucata de plastic. Alerta a fost catalogata cu nivel de risc „serios” pe portalul RASFF al Comisiei Europene.

Potrivit ANSVSA, exista „suspiciunea privind prezenta unui corp strain” la ciocolata cu lapte, cu biscuiti, cu cacao „Crazy Collection”, de 300 de grame.

Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor indeamna toti consumatorii sa returneze produsele in oricare dintre magazinele Penny Market sau XXL Mega Discount, urmand sa li se returneze contravaloarea acestora.

Stiri pe aceeasi tema

Seful STS a demisionat, dupa ce serviciul pe care l-a condus a administrat deficitar localizarea in cazul crimelor de la Caracal

Ioana Badulescu

Simpozionul medical „Factori de Mediu versus Sanatatea Perinatala”, pe 24 si 25 noiembrie in Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

LOTO – 28 MARTIE 2016. Ce numere au iesit castigatoare la Loto 6 din 49, Joker,Noroc si Loto 5 din 40

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult