Dacian Ciolos
Politica

Ciolos nu mai vrea ca TVR sa-i difuzeze interviul acordat pentru „Viata Satului”

Premierul Dacian Ciolos cere Televiziunii Romane sa nu mai difuzeze interviul acordat pentru „Viata Satului”. Ciolos sustine, intr-un comunicat transmis presei, ca nu este de acord cu difuzarea interviului la o alta data, alt interval orar sau alt canal al SRTV in afara datelor stabilite cu realizatorul emisiunii inainte de inregistrarea interviului.

Initial s-a stabilit cu realizatorul emisiunii ca interviul sa fie difuzat pe 27 noiembrie 2016, ora 10:45 pe canalul TVR 1 in cadrul emisiunii „Viata satului”. Preierul cere sa nu fie difuzat aterialul nici intr-un spatiu de dezbatere electorala si nici pe vreun canal online.

Im comunicatul transmis de Guvern, Dacian Ciolos nu autorizeaza difuzarea interviului intr-un spatiu de dezbatere electorala al nici unui partid avand in vedere ca scopul si continutul interviului au fost exclusiv subsumate interesului cetatenilor cu privire la politicile publice si actiunile Guvernului in domeniul agricol si nu vizeaza in nici un fel campania electorala, partide sau oameni politici.

In cadrul interviului acordat, premierul a mentionat o serie de informatii de interes pentru fermieri si a punctat rezultate la zi, raportate pana la momentul inregistrarii interviului. Ori, transmiterea cu aproximativ trei saptamani mai tarziu a interviului ar necesita actualizarea unor informatii cuprinse in respectiva inregistrare.

In spiritul deontologiei profesionale si din respect fata de dreptul telespectatorilor la o informare corecta si completa, va solicitam sa luati in considerare aceste argumente si din acest moment sa nu difuzati pe canalele SRTV sau pe alte canale online interviul acordat cu buna credinta de prim-ministrul Dacian Ciolos, la solicitarea TVR, pe 23 noiembrie. Este regretabil faptul ca SRTV a schimbat conditiile de difuzare a interviului dupa inregistrare, avand in vedere ca intre timp nu au intervenit alte elemente care sa modifice contextul in care a fost realizat interviul„, se arata in comunicat.

Conducerea SRTv a hotarat, duminica, sa amane difuzarea interviului acordat de premierul Dacian Ciolos emisiunii Viata Satului, motivand ca s-a luat in considerare perioada de campanie electorala si s-a dorit „evitarea oricaror interpretari.

Poti citi si: Basescu, catre Dacian Ciolos: Pe tine te-a invitat presedintele la Ziua Nationala?

Victor Ponta: Ciolos vrea sa castige alegerile fara sa candideze

Stiri pe aceeasi tema

Sedinta PSD la Sinaia, social-democratii se dezic de Gabriel Oprea

Cristiana Petrariu Bota

Tariceanu, dupa declaratiile ministrului Justitiei: Premierul ar trebui sa-i ceara demisia

Cristiana Petrariu Bota

Ministrul Finantelor: Impozitul perceput de stat Bisericii Ortodoxe Romane va ramane tot in cadrul bisericii pentru activitati cu caracter social

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult