Citate-Bancuri

CITATE DESPRE PISICI

Pisica este un animal domestic care face parte din familia felinelor. Are corpul suplu, acoperit cu blana deasa si moale, de diferite culori.

Are capul rotund, cu botul foarte scurt, cu maxilarele puternice si cu ghearele reactile si ascutite. Se aseamana cu rudele sale salbatice, cum ar fi leul si tigrul, prin faptul ca este un animal carnivor.

„Fericirea este precum pisica, daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi, te va evita cu indarjire; nu va veni niciodata. Dar daca nu ii acorzi nici un pic de atentie si iti vezi de treaba, o veti gasi frecandu-se de picioarele tale si sarindu-ti in poala”. (William Bennett)

„Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil”. (Jean Cocteau)

„Pisica: Un leu pigmeu care iubeste soarecii, uraste cainii si patroneaza fiintele umane”. (Oliver Herford)

„Dintre toate creaturile Domnului, exista doar una care nu poate fi facuta sclava a biciului. Aceea este pisica. Daca omul ar putea fi incrucisat cu o pisica, omul ar fi imbunatatit, dar ar deteriora pisica”. (Mark Twain)

„Oamenii pisica sunt diferiti, in sensul ca, in general, sunt foare non conformisti. Cum ar putea sa fie, din moment ce viata lor este condusa de o pisica?” (Louis J. Camuti)

„Este foarte dificil sa obtii afectiunea unei pisici. Este un animal filozofic… unul care nu isi plaseaza afectiunea oriunde”. (Theophile Gautier)

„Daca un caine iti sare in poala, este pentru ca te indrageste; dar daca o pisica face acelasi lucru, este pentru ca in poala ta este mai cald”. (Alfred North Whitehead)

„Spre bucuria copiilor, pisicile au fost prevăzute cu cozi”. (Valeriu Butulescu)

„In ochii pisicilor, toate lucrurile sunt proprietatea lor”. (proverb englez)

„De pisici si de baieti trebuie sa te desparti la usa”. (Ileana Vulpescu)

Stiri pe aceeasi tema

Citate despre FEMEI si IUBIRE

Cristiana Petrariu Bota

Best Quotes Love of All Time – Romantic Quotes You Should Say To Your Love

Cristiana Petrariu Bota

BABELE DIN LUNA MARTIE – Ce simbolizeaza popularele personaje din mitologia populara romaneasca

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult