ROBERT DE NIRO
Citate-Bancuri

CITATE ROBERT DE NIRO – Daca Dumnezeu exista, atunci am multe intrebari pentru El!

CITATE ROBERT DE NIRO. Robert de Niro este unul dintre marile personalitati care au si-au lasat serios amprenta asupra cinematografiei din a doua jumatate a secolului XX si inceputul secolului XXI. Actor, regizor dar si producator de filme, Robert de Niro s-a impus in constiinta oamenilor in primul rand prin rolurile de „baiat rau” interpretate in diverse pelicule.

CITATE ROBERT DE NIRO. A fost „Nasul” Vito Corleone, gangsterul Jimmy Conway in „Baieti buni”, fostul puscarias Max Cady din „Promontoriul groazei” sau boxerul Jake LaMotta din „Raging Bull”. Valoarea lui a fost recompensata cu doua premii Oscar.

CITATE ROBERT DE NIRO. A jucat in peste 90 de filme, multe dintre ele fiind rodul colaborarii excelente cu regizorul Martin Scorsese, mult timp echipa „de aur” a Hollywood-ului. Din activitatea regizorala amintim „The Good Shepherd” si „A Bronx Tale”.

CITATE ROBERT DE NIRO
„Nu am fost niciodata unul din acei actori ce se magulesc pe ei insisi, considerandu-se niste fascinante fiinte umane. A trebuit sa aleg de timpuriu daca sa fiu actor sau o personalitate.”

„In viata trebuie sa te debarasezi de frica, totusi nu confunda curajul cu nebunia.”

„Investitiile mari garanteaza si o calitate buna, mai ales in cinematogrfie.”

„In viata inveti cele mai importante doua lucruri: niciodata sa nu-ti abandonezi prietenii la greu si intotdeauna sa-ti tii gura.”

„Ceea ce pretuiesc cel mai mult in profesia mea este faptul ca am posibilitatea sa traiesc vietile diferitor oameni si sa nu platesc nimic pentru asta.”

„Astazi zambesc chiar mai mult decat in tinerete, se pare ca am inceput sa judec oamenii mai lejer.”

„Dintotdeauna am preferat sa nu am prea multe lucruri inutile, deoarece cu cat mai multe lucruri ai, cu atat mai multa energie cheltuiesti pentru ele.”

„Orice depresie trebuie tratata cu un zambet: depresia va crede ca esti un idiot si va pleca.”

„Pana n-o sa incerci, n-o sa intelegi! – Iata ce le repet ades copiilor mei.”

„Eu cred ca munca unui regizor este ca cea a unui presedinte, obiectivele sunt cam aceleasi.”

„Daca Dumnezeu exista, atunci am multe intrebari pentru El.”

„Cateodata ii invidiez pe cei morti, ei au atata timp liber…”

„Ce urca trebuie sa si coboare.”

„Am observat ca, imbatranind, oamenii devin mult mai atenti.”

„Oamenii sunt foarte diferiti, in timp ce unii iti consuma creierii pentru a inventa ceva cu adevarat nou si deosebit, altii se gandesc cum sa faca din asta un bussines.”

Stiri pe aceeasi tema

CITATE DESPRE ABDICARE

Bogdan

Citate despre ABANDON

Bogdan

BABELE DIN LUNA MARTIE – Ce simbolizeaza popularele personaje din mitologia populara romaneasca

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult