13.1 C
România
21 septembrie 2021
Citate-Bancuri

CITATE VLADIMIR PUTIN, declaratii spumoase dar si amenintari voalate

CITATE VLADIMIR PUTIN. Vladimir Putin este in prezent unul dintre cei mai puternici oameni ai lumii, din postura de presedinte al Rusiei, un adevarat colos economic si mai ales militar. S-a nascut in anul 1952 in Leningrad (actualul St.Petersburg), unul dintre cele mai importante orase ale fostului U.R.S.S.

CITATE VLADIMIR PUTIN. Dupa o cariera de 15 ani desfasurata in fostul KGB si-a inceput cariera politica la inceputul anilor 90′, urcand treapta cu treapta de la functia de consilier al primarului din St.Petersburg pana iin varful piramidei Statului.

CITATE VLADIMIR PUTIN. Pe data de 31 decembrie 1999 este numit presedinte interimar al Rusiei dupa demisia lui Boris Eltin si ramane in fruntea tarii pana in anul 2008, dupa doua mandate obtinute dupa alegerile din 2000 si 2004.

CITATE VLADIMIR PUTIN. Din 2004 pana in 2008 ocupa postul de prim-ministru insa revine pe fotoliul de la Kremlin in anul 2012 pentru a indeplini un nou mandat de presedinte care, conform noii Constitutii, se intinde pe o perioada de 6 ani.

De-a lungul timpului, Vladimir Putin a acordat numeroase interviuri si declaratii spumoase cateva dintre remarcile sale ramanand de-a dreptul memorabile.

„Sunt cel mai bogat om, nu din Europa, ci din lume. Eu adun sentimente. Sunt bogat in sensul ca oamenii din Rusia mi-au incredintat de doua ori conducerea unei marete natiuni precum Rusia. Cred ca aceasta este cea mai mare bogatie a mea.”

„Cred ca SUA intelege deja si va intelege din ce in ce mai mult ca numai o Rusie puternica se va alinia adevaratelor interese aleStatelor Unite”.

„In sfarsit, Rusia a revenit pe arena mondiala ca un stat puternic, o tara de care altii trebuie sa tina cont si care se impune de una singura”.

„Terorismul nu are nationalitate, nici religie”.

„Rusia este o parte a culturii europene. Din acest motiv, imi este dificil sa-mi imaginez NATO ca un inamic”.

„Istoria dovedeste ca toate dictaturile, ca toate formele autoritariste de guvernare sunt trecatoare. Numai sstemele democratice nu sunt efemere. Indiferent de deficiente, omenirea nu a descoperit nimic superior democratiei”.

„Chiar si in anii razboiului rece, in intensa confruntare dintre Uniunea Sovietica si Statele Unite, noi am evitat intotdeauna orice confruntare directa dintre civilii nostri si, mai mult decat sigur, intre militarii nostri”.

„In lumea moderna, cei care sunt slabi primesc sfaturi lipsite de ambiguitate de la vizitatorii straini in ce directie sa mearga si ce politica sa urmeze”.

„Cromwell este la fel de mult un dictator sangeros ca si Stalin”.

„Cred ca drepturile prezidentiale ar trebui sa fie lmitate”.

„Suntem cu totii diferiti dar atunci cand cerem binecuvantarea Domnului nu trebuie sa uitam ca Dumnezeu ne-a facut egali”.

„Sarcina guvernului nu este numai de a pune miere intr-o cupa dar uneori si de administra un medicament amar”.

„Cei care lupta impotriva coruptiei trebuie sa fie ei insisi curati”.

„Uneori, este necesar sa ramai singur pentru a dovedi ca ai dreptate”.

„Oricine nu regreta desfiintarea Uniunii Sovietce, nu are inima. Oricine si-o doreste restaurata, nu are creier”.

Stiri pe aceeasi tema

Citate despre FEMEI si IUBIRE

Cristiana Petrariu Bota

Povestea Craciunului este una dintre cele mai importante pentru crestini. Cum a venit Isus pe Pamant

Cristiana Petrariu Bota

BACALAUREAT 2015. BANCURI BACALAUREAT – Examen oral de Limba Romana la Bacalaureat

1 comment

Anonim 30 decembrie 2015 at 11:16 pm

1. Putin nu a zis niciodata „Oricine nu regreta desfiintarea Uniunii Sovietce, nu are inima. Oricine si-o doreste restaurata, nu are creier”. sau alte aberati ce ati scris aici . NIMIC NU E ADEVARAT

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult