Viata bate filmul

CLAUDIA ANDAS, VOCEA ROMANIEI – 1 DECEMBRIE 2015. M-ai trimis departe intr-o calatorie a lui Tudor Chirila

CLAUDIA ANDAS, VOCEA ROMANIEI – 1 DECEMBRIE 2015. Emisiunea Vocea Romaniei de 1 decembrie si-a derulat o noua pagina. Concurenta Claudia Andas, din echipa lui Tudor Chirila, a interpretat „Te-astept sa vii”, celebra melodie a cantaretei Mirabela Dauer.

„Doamne ce interpretare!”, a spus Pavel Bartos dupa ce Claudia Andas a terminat de cantat.

CLAUDIA ANDAS, VOCEA ROMANIEI – 1 DECEMBRIE 2015. Mie mi-a placut cum ai cantat tu, ai o raguseala in voce, un fel de frana care te tine acolo atent. La un moment dat ma gandeam la piesa, m-ai trimis departe intr-o calatorie de-a lui Tudor Chirila”, a spus Marius Moga.

VOCEA ROMANIEI, 1 DECEMBRIE 2015. ECHIPE VOCEA ROMANIEI. CE CONCURENTI MERG MAI DEPARTE

„Sincer sa fiu, ai reusit sa ma faci sa nu mai fiu atent la felul in care canti pentru ca am intrat in povestea ta. De fapt asta e scopul. Iti multumesc, foarte misto si foarte noua abordarea ta”, i-a spus Smiley.

Tincuta Fernea, o voce de aur la VOCEA ROMANIEI. In editia din 1 decembrie 2015, Tincuta a cantat divin

CLAUDIA ANDAS, VOCEA ROMANIEI – 1 DECEMBRIE 2015. „Imi place cum se inverseaza lucrurile, Tudor alege muzica usoara, altii heavy metal. Ai cantat intr-o varianta noua si ai reusit sa-i dai un suflu nou si o energie speciala in aceasta seara”, a spus Loredana.

CLAUDIA ANDAS, VOCEA ROMANIEI – 1 DECEMBRIE 2015. „Lumea nu stie, dar e aceeasi piesa de doua ori. Si ea a venit si a compus inca o strofa. A doua strofa a fost altceva si a fost de la ea. Ea merita aplaudata pentru ca n-a fost doar cantareata, a fost si autor”, a spus Tudor Chirila.

Articole asemănătoare

EDUARD STOICA, ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Cantec pentru bunica!

Lucy Ionesco

MPFM 16 APRILIE. Ana este decisa sa-l cucereasca pe Petru, la cateva zile distanta dupa eliminarea din competitie

Delia Ion

PROGRAM CASA PARIURILOR RUSALII 2017. PROGRAM CASA PARIURILOR 1 IUNIE, 2 IUNIE, 3 IUNIE, 4 IUNIE SI 5 IUNIE 2017

Delia Ion