Imagini video cu incendiul din Colectiv
Social

Clubul Colectiv ar putea sa dispara. Vezi motivul

Clubul Colectiv din Bucuresti ar putea sa dispara. Potrivit unor documente publicate de wowbiz.ro si citate de B1 TV, corpul de cladire in care a functionat Clubul Colectiv trebuia demolat inca de acum trei ani. A intervenit insa amanarea deciziei de demolare.

Decizia de amanare a demolarii Clubului Colectiv a survenit dupa o neintelegere intre proprietarul cladirii fostei fabrici Pionierul si un fost actionar.

Odata ce situația juridică se va clarifica, clădirea în care a avut loc incendiul urmat de cumplita tragedie va fi demolată.

Între timp, sunt veşti bune despre doi dintre răniţii în tragedia din club. Este vorba despre Nicoll şi Alex Şerban, care se recuperează bine şi au ajuns chiar şi la mare după externare, potrivit B1TV.

Pe contul său de Facebook, Alex a postat o poză în care apare alături de sora sa pe malul mării. „Mereu în urma pașilor lor, privind cu speranța la viitor. Limitele nu există”, scrie Alex.

Stiri pe aceeasi tema

Detasarile in invatamant sunt blocate de ordonanta 1/2020 privind unele masuri fiscal-bugetare

Cristiana Petrariu Bota

INS: Procesul de imbatranire a populatiei se accentueaza, avem mai multi varstnici decat tineri sub 14 ani

Bogdan

Elena Barbu, vicepresedintele Curtii de Apel Bucuresti, este magistratul care a eliberat lotul Truica

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult