5.4 C
România
31 octombrie 2020
CNA a adoptat noul Cod de reglementare a continutului audiovizual. Potrivit acestuia, copiii cu varste intre 3 si 15 ani nu mai pot aparea in reclame pentru alimente
Social

CNA a votat retragerea sprijinului si revocarea din functie a Laurei Georgescu

Consiliul National al Audiovizualului (CNA), reunit joi in sedinta, a luat hotararea sa transmita Parlamentului o solicitare de revocare a Laurei Georgescu din calitatea de presedinte al CNA.

La inceputul sedintei, membrii CNA au votat introducerea pe ordinea de zi a propunerii respective, venita din partea Monicai Gubernat, care a adus argumente in vederea sustinerii propunerii sale.

Prezenti la sedinta : Radu Calin Cristea, Rasvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu (fara drept de vot), Gabriel Tufeanu, Monica Gubernat, Valentin Jucan și Florin Gabrea au votat pentru retragerea sprijinului si inaintarea catre Parlament a solicitarii privind revocarea din functie a presedintei CNA, Laura Corina Georgescu. Președinta CNA si membrii CNA Lorand Turos si Viorel Vasile Buda nu au participat la sedinta.

Consiliul National al Audiovizualului, conform legii audiovizualului, este condus de un presedinte asimilat functiei de ministru, numit prin votul Parlamentului, dintre membrii Consiliului, la propunerea acestora.

Stiri pe aceeasi tema

A murit Zoe Petre, fost consilier prezidential, istoric, publicist si om politic

Ioana Badulescu

Iohannis, apel catre pensionari: Haideti sa-i protejam pe pensionarii nostri, sa le lasam lor intervalul 11:00 – 13:00

Cristiana Petrariu Bota

COLECTIV, 64 DE MORTI. Unul dintre ranitii internati la Spitalul Floreasca a murit

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult