INFOTRAFIC, 1 noiembrie 2017. Drumuri inchise sau cu circulatia restrictionata
Infotrafic

CNADNR: Restrictii in traficul rutier pe DN 12

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță participanții la trafic că în data de 10.05.2015, în intervalul orar 10.00 — 10.45, traficul rutier se va desfășura restricționat pe sectorul drumului național DN 12, cuprins între km 74+000 — 76+725, respectiv între stația LukOil și intersecția DN 12 cu strada Patinuarului. Restricția se impune pentru a permite desfășurarea unui eveniment sportiv de maraton.

CNADNR mai precizeaza că, în intervalul orar menționat, traficul rutier se va desfășura restricționat pe una din benzile aferente sensului de circulație, pe sectoarele de drum pe care plutonul de alergători se află în deplasare, astfel încât organizatorii să poată asigura condiții optime de siguranță pentru desfășurarea evenimentului sportiv.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte restricția de circulație instituită, semnalizarea rutieră temporară și indicațiile agenților de poliție aflați la fața locului.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau poate fi accesată pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Naționale.

Foto: HotWeek.ro

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

De Paste, traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei

Ioana Badulescu

INFOTRAFIC: Situatia traficului vineri, 1 noiembrie 2013

Cristiana Petrariu Bota

Trenuri anulate de Paste de CFR Calatori din cauza traficului redus

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult