Social

CNADNR: Se circula intre Ovidiu – Agigea, Drajna – Fetesti, Lehliu – Drajna si Olaneasa – Braila

Circulatia pe principalele drumuri afectate de ninsorile si viscolul de acum doua zile incepe sa revina la normal. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că începând de joi seara, ora 22:00 a fost deschisă circulația pe autostrada A4, Ovidiu – Agigea, km 0+000 – km 21+000, pentru toate categoriile de vehicule.

De asemenea, a fost deschisă circulația pe DN 3A între localitățile Drajna – Fetești, km 43+500 – km 79+000, pentru toate categoriile de vehicule.

Traficul rutier a fost deschis si pe DN 3A între Lehliu Gară – Drajna Nouă, km 0+000 – km 43+600 și pe DN 23 între Olăneasca-Brăila, km 41+690 – km 83+860 pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

Vezi aici starea drumurilor din tara – Date Infotrafic

Totodata, centrul Infotrafic anunta, la ora 09.00, ca circulaţia rutieră era închisă temporar pe Autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul Lehliu – Feteşti și pe următoarele sectoare de drumuri naționale:

 DN21A Țăndărei (județul Ialomița) – Bărăganu (județul Brăila);
 DN22 pe tronsoanele Râmnicu Sărat (județul Buzău) – Smârdan (judeţul Tulcea; Garvăn – Tulcea (judeţul Tulcea) şi în zona localității Ovidiu (județul Constanța);
 DN22A Cataloi – Hârșova (județul Constanța);
 DN22D Măcin – Caugagia (județul Tulcea);
 DN22E Garvăn – I.C. Brătianu (județul Tulcea);
 DN22F Horia – Nalbant (județul Tulcea);
 DN24D Bălăbănești – Tulucești (județul Galați);
 DN2C Costeşti (judeţul Buzău) – Slobozia (județul Ialomița);
 DN3 Lehliu Gară (judeţul Călăraşi) – Basarabi (județul Constanța);
 DN39B pe raza localității Olimp (județul Constanța);
 DN39C pe raza localității Neptun (județul Constanța);
 DN39D pe raza localității Jupiter (județul Constanța);
 DN3B Fetești – Vlădeni (județul Ialomița);
 DN3C Constanţa – Ovidiu;

Politistii rutieri roaga participanții la trafic să respecte indicațiile și restricțiile Poliției Rutiere.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA recomandă participanţilor la trafic să evite zonele afectate de zapadă şi viscol. Dacă totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanţii la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, pături, săculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

De asemenea, soferii sunt rugati să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

Articole asemănătoare

Ministerul Sanatatii: O mie de doze de imunoglobulina sunt asteptate sa ajunga miercuri in Romania

Ioana Badulescu

Inmormantarea actritei Olga Tudorache are loc sambata la Cimitirul Bellu din Bucuresti

Ioana Badulescu

Agentia UE de sanatate: Ridicarea prea rapida a restrictiilor ar putea provoca o reaparitie brusca a transmisiei virusului

Lucy Ionesco