Soferii care vor incalca regulile noului Cod Rutier ar putea fi obligati sa sustina din nou examenul scris
Social

COD RUTIER 2015 – PERMISE AUTO 2015: Modificari la permisul de conducere. Cum obtii permisul auto din 5 octombrie 2015

COD RUTIER 2015 – PERMISE AUTO: Modificari la permisul de conducere incepand din 5 octombrie 2015. Mai exact, permisul auto poate fi obtinut fara a mai sustine proba teoretica in cazul candidatilor respinsi la proba practica a examinarii pentru obtinerea permisului auto. Prevederea face parte dintr-un act normativ publicat la sfarsitul lunii august 2015 in Monitorul Oficial. In momentul de fata, daca sunt respinse la proba practica, persoanele care vor sa obtina permisul auto trebuie sa treaca din nou de proba teoretica.

LEGISLATIE RUTIERA: EURO 6 aduce modificari la vanzarea masinilor si la timbrul de mediu. Ce inseamna Euro 6?

COD RUTIER 2015 – PERMISE AUTO: Ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr. 97/2015 pentru modificarea si completarea Ordinului MAI nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 639 din 21 august si va intra in vigoare in data de 5 octombrie.

COD RUTIER 2015 – PERMISE AUTO: Pe intelesul tuturor, noul act normativ prevede ca, daca cei care isi doresc permis auto vor trece cu succes de proba teoretica, atunci vor putea sustine proba practica de mai multe ori, daca o pica.

NOUL COD RUTIER 2015: Fara PERMIS AUTO pentru soferii care nu au 8 clase

PERMISUL DE CONDUCERE EUROPEAN – Precizari utile pentru soferii care ajung in Spania

Topul judetelor in care se gasesc cele mai ieftine autoturisme second-hand

COD RUTIER 2015 – PERMISE AUTO: Legislatia prevede in prezent ca pentru a obtine permisul, cei care sunt respinsi la proba practica trebuie sa dea din nou ambele probe, potrivit celor de la avocatnet.ro.

COD RUTIER 2015 – PERMISE AUTO: Potrivit documentului aprobat de autoritati, candidatii care sunt admisi la proba teoretica a examinarii pentru obtinerea permisului auto vor putea sa sustina proba practica de mai multe ori, in cazul in care o pica. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, candidatii vor trebui sa plateasca taxa de examinare si sa faca cel putin sase ore suplimentare de pregatire practica.

COD RUTIER 2015 – PERMISE AUTO: „Candidatii declarati «respins» la proba practica pot fi programati pentru sustinerea unei noi probe dupa o perioada de cel putin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare si prezentarea dovezii care atesta efectuarea a cel putin sase ore suplimentare de pregatire practica intr-o scoala de conducatori auto autorizata”, prevede ordinul.

Related posts

INUNDATII in mai multe sate din Cluj si Arad, precum si in municipiul Dej

Bogdan

Nicusor Constantinescu ramane sub control judiciar, a decis Tribunalul Constanta

Lucy Ionesco

Politistii picheteaza Ministerul de Interne, nemultumiti de salarizare si de conditiile de munca: Politicienilor, ati nenorocit Politia Romana

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult