-2.8 C
România
1 decembrie 2020
Codrin Scutaru: Prejudecatile care ne-au tinut ani la randul captivi nu isi mai au locul in Romania
Politica

Codrin Scutaru: Noul partid rezultat din fuziunea PC – PLR va fi calea intre stanga si dreapta din Romania

Vicepresedintele PC, Codrin Scutaru, a declarat, la solicitarea HotWeek.ro, ca partidul care ar putea rezulta din fuziunea dintre PC si PLR va fi un partid de centru, care va reprezenta calea intre stanga si dreapta din Romania. Negocierile pentru fuziunea dintre PC si PLR ar putea fi gata pana la sfarsitul lunii martie, a mai precizat Codrin Scutaru, care a dezvaluit si o parte dintre obiectivele pe care ar urma sa le aiba noul partid. Politicile de familie, locurile de munca pentru tineri, salariile majorate pentru unele categorii profesionale cu salarii mici si conditii grele de lucru sau marirea concediului de crestere a copilului pentru mame sunt doar cateva dintre punctele cuprinse in zona de solutii din agenda noului partid.

„Vor fi comisii de negociere a fuziunii intre PC si PLR formate din colegi cu experienta in aceasta zona. Sper ca pana la finalul lunii sa avem un rezultat pozitiv pentru noi toti. Agenda cetateanului este axata pe zona de solutii, politici pentru familie, locuri de munca pentru tineri, salarii mai bune pentru categoriile care merita mai mult, cum sunt medicii de exemplu sau cei care lucreaza in conditii grele, solutii pentru ca mamele din clasa mijlocie sa isi permita sa stea in concediu de crestere a copilului 2 ani, nu doar unul. Asta va trebui sa faca noul partid care sper sa rezulte din fuziunea PC-PLR”, a declarat vicepresedintele PC, la solicitarea HotWeek.ro.

Citeste si: Codrin Scutaru, la Bruxelles: Am constituit la Ministerul Muncii o comisie pentru stimularea natalitatii

Totodata, Codrin Scutaru si-a exprimat dorinta ca cei din generatia sa să se simta reprezentati de noul partid rezultat din fuziunea PC cu PLR.

„Cred ca acest partid va fi partidul de centru care va reprezenta „a treia cale” intre stanga si dreapta din Romania. Imi doresc ca generatia mea sa se simta reprezentata de oferta noului partid”, a adaugat Codrin Scutaru.

Te-ar putea interesa si: Partidul Conservator va candida pe cont propriu la alegerile locale din 2016

Amintim ca Biroul Executiv Central al PC a aprobat prin vot inceperea negocierilor cu PLR pentru realizarea unei fuziuni, decizia urmand a fi luata pana pe 24 martie.

Sursa foto: Captura Antena 3

Stiri pe aceeasi tema

Guvernul Orban a depus juramantul la Palatul Cotroceni, dupa ce a trecut de Parlament cu 240 de voturi

Cristiana Petrariu Bota

Radu Zlati, semnatar al manifestului „Liberali pentru viitorul Romaniei”: PNL nu poate fi credibil daca nu e in stare sa garanteze democratia in propriul partid

Delia Ion

DNA: Tariceanu ar fi primit mita de aproape 800.000 de dolari de la o companie austriaca pe vremea cand era premier

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult