Codrin Stefanescu: Nu exista un grup de parlamentari PSD care ar vota impotriva propriului Guvern. Ii rog pe cei care transmit astfel de informatii sa se potoleasca

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 5, 2018 00:18

Codrin Stefanescu: Nu exista un grup de parlamentari PSD care ar vota impotriva propriului Guvern. Ii rog pe cei care transmit astfel de informatii sa se potoleasca

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, duminica, la un post de televiziune, ca vor fi luate o serie de decizii in sedinta CEX de luni si a tinut sa sublinieze ca nu exista un grup de parlamentari social-democrati care ar vota impotriva propriului Guvern. Totodata, el i-a rugat pe colegii de partid care transmit asemenea informatii „sa se potoleasca”.

„Vreau sa asigur electoratul PSD, membrii nostri, ca nu exista 30 de parlamentari care ar vota impotriva propriului Guvern. Nu s-a intamplat niciodata asa ceva in istoria partidului si nu se va intampla niciodata lucru asta. E o prostie si i-as ruga pe cei care transmit astfel de informatii pe surse, poate dintre colegii nostri, sa se potoleasca, vom avea maine o discutie serioasa, barbateasca, aplicata, si vom lua niste decizii, asta e foarte clar”, a declarat, duminica, la Antena 3, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

Intrebat daca in CEx vor fi excluderi, acesta a raspuns: „Nu vreau sa anticipez ceea ce vor vota colegii mei”.

„Eu voi cere clarificari domnului Tutuianu legat de acele inregistrari si ce a vorbit el despre mine. Probabil si alti colegi vor cere clarificari. Numai coleg cu domnul Tutuianu nu ma mai consider dupa ce am auzit ca a spus despre noi toti. Poate domnul Tutuianu are pana o revelatie buna sau rea, vom vedea. In orice caz, lucrurile trebuie transate si toti colegii mei au cerut sa vorbeasca in sedinta”, a mai declarat Stefanescu.

De altfel, secretarul general adjunct al PSD a declarat, sambata, ca la sedinta de luni a CExN vor fi discutii despre liderii care nu mai reprezinta „pozitia unitara a PSD” dupa ce au trimis scrisori „de sorginte #rezist” si au spus ca fac parte dintr-un partid de „maimute”.

Si vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache (PSD), a declarat sambata, la Antena 3, ca la CEx trebuie sa exista „o discutie si o clarificare” legata de liderii care critica partidul si „mai bine ne despartim” de cei care nu respecta votul majoritatii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.