NOUL COD RUTIER 2015 - 2016.
Social

CODUL RUTIER 2016, MODIFICARI. Lucrarile de pe drumurile publice trebuie semnalizate noaptea cu lumina galbena

CODUL RUTIER 2016, MODIFICARI. Modificare importanta la Codul Rutier, promulgata de presedintele Klaus Iohannis si publicata deja in Monitorul Oficial de vineri, 13 mai 2016. Modificarea din Codul Rutier prevede ca lucrarile de pe drumurile publice trebuie semnalizate noaptea obligatoriu cu lampi cu lumina galbena intermitenta sau in cascada.

Potrivit modificarii legislative la Codul Rutier, publicata in Monitorul Oficial, semnalizarea trebuie facuta de executantul lucrarilor.

Modificarea la Codul Rutier privind semnalizarilor lucrarilor de pe drumurile publice pe timp de noapte a fost facuta dupa moartea politistului Bogdan Gigina, care a cazut cu motocicleta intr-o groapa prost semnalizata pe o strada din Bucuresti in timp ce se afla in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, la acel moment vicepremier.

Noutatea apare in Legea pentru modificarea articolul 33, alineatul 2 din Ordonanta de urgenta a Guvernului 195/2002. Legea a fost promulgata de presedintele Iohannis si a fost publicata vineri, 13 mai, in Monitorul Oficial.

Stiri pe aceeasi tema

Tratament cu insulina pentru cancer, o terapie revolutionara in Turcia

Ioana Badulescu

Casa Nationala de Pensii, anunt important despre acordarea pensiilor recalculate in decembrie 2020 si ianuarie 2021

Teodora Badescu

PERMISE AUTO 2015: Cei care au picat proba practica la examenul auto nu mai trebuie sa repete proba teoretica

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult