Colaborare intre Radio Romania si TVR. Doina Gradea: Avem multe actiuni si interese comune
Comunicate de presă

Colaborare intre Radio Romania si TVR. Doina Gradea: Avem multe actiuni si interese comune

Acord cadru de colaborare între Radio România şi TVR. Georgică Severin, Preşedinte Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune şi Doina Gradea, Director General Interimar al Societăţii Române de Televiziune au semnat astăzi, 6 februarie, la sediul TVR, un acord cadru de colaborare prin care cele două părţi îşi recunosc bilateral şi neechivoc rolul important pe care îl joacă în societate, prin promovarea valorilor naţionale, prin punerea la dispoziţia publicului a unor programe originale din punct de vedere cultural şi accesibile din punct de vedere comunicaţional.

În virtutea acestor considerente, cele două părţi au convenit încheierea unui acord de parteneriat care constituie baza pentru realizarea în cooperare a activităţilor de comunicare şi informare a cetăţenilor români, cu implicaţii la nivel cultural, educaţional şi social.

‘Mi s-a părut firesc să lucrăm mult mai mult împreună, să ne promovăm reciproc conţinutul pe care îl livrăm. Avem multe acţiuni şi interese comune şi merită, din tot sufletul, să ne promovăm unii pe ceilalţi’, a spus Doina Gradea.

La rândul său, Georgică Severin a declarat: ‘Am militat întotdeauna pentru o apropiere şi o înţelegere între cele două mari entităţi ale media publice din ţara noastră: radioul şi televiziunea. Încă din luna mai am iniţiat discuţii cu fosta conducere a TVR şi mă bucur că am găsit aceeaşi deschidere, de a întări această colaborare, şi la doamna Gradea. Ceea ce se întâmplă astăzi este consfinţirea unei dorinţe pe care am avut-o la nivelul conducerii, ca cele două servicii publice să colaboreze atât pentru îndeplinirea misiunii stabilite de Legea 41, cât şi pentru că trăim într-un mediu concurenţial extrem de dur’.

La festivitatea semnării acordului au fost prezenţi manageri, jurnalişti, reprezentanţi ai celor două instituţii.

Articole asemănătoare

Printul Mihai Dimitrie Sturdza s-a stins din viata la varsta de 86 de ani

Lucy Ionesco

Sergiu Lucinschi, cercetat penal de procurorii DNA

Lucy Ionesco

Pasajul Lujerului a fost curatat din nou de Primaria Sectorului 6

Ioana Badulescu