Cadrele medicale din spitalele din Bucuresti ar putea primi locuinte de serviciu, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei CGMB din 4 mai
Social

Colegiul Medicilor cere Camerei Deputatilor sa adopte de urgenta legea vaccinarii: Vaccinarea a contribuit decisiv la scaderea mortalitatii prin boli infectioase

Colegiul Medicilor a trimis Camerei Deputatilor o adresa prin care solicita adoptarea cat mai curand a legii privind vaccinarea, imunizarea reprezentand masura profilactica cu cel mai mare succes din istoria medicinii, cu impact major in sanatatea publica prin prevenirea bolilor infectioase grave, a complicatiilor sau a deceselor produse de acestea.

Vaccinarea a contribuit decisiv la scaderea mortalitatii si morbiditatii prin boli infectioase si a dus la cresterea substantiala a sperantei de viata, subliniaza Colegiului Medicilor, intr-un comunicat transmis presei. In fiecare an, circa 3 milioane de vieti sunt salvate prin vaccinare.

Colegiul Medicilor mai precizeaza ca vaccinarea este un drept al copilului, necesar pentru a obtine cea mai buna stare de sanatate posibila si a nu fi expus in viitor pericolelor reprezentate de unele boli infectioase grave.

Iti recomandam: Laura Dracea, medicul care a ajutat sute de cupluri sa devina parinti cu ajutorul FIV: Nu amanati cea mai importanta decizie legata de viitorul familiei!

OUG in sanatate. Guvernul a adoptat o serie de reglementari care vin in concordanta cu prevederile din Codul Fiscal

Victor Velculescu, cercetator roman stabilit in Baltimore, a descoperit biopsia lichida – un test de sange care semnaleaza cancerul in stadii pretumorale

„Din acest motiv, Colegiul Medicilor a incurajat o reglementare legala solida a activitatii de vaccinare, responsabilizarea clara a celor implicati, incepand cu autoritatile, corpul profesional medical dar si reprezentantii legali ai copiilor. Colegiul Medicilor din Romania isi doreste ca aceste responsabilitati sa aiba ca rezultat, in primul rand, protejarea vietii copiilor dar si a persoanelor adulte iar, in al doilea rand, reglementarile sa respecte principiile de baza ale exercitarii profesiei medicale consacrate, a drepturilor constitutionale dar si a tratatelor si conventiilor internationale la care Romania este semnatara”, se arata in comunicatul Colegiului Medicilor.

Colegiul Medicilor arata ca a urmarit cu atentie etapele parcurse de ‘Legea privind vaccinarea persoanelor din Romania’ si a transmis puncte de vedere constructive care sa ajute la adoptarea unui act normativ coerent, in acord cu principiile fundamentale precizate: „Aflat in procedura parlamentara la Camera Deputatilor, proiectul de lege se afla in situatia in care numeroase amendamente solicitate pot schimba semnificativ principiile care au stat la baza elaborarii acestuia si pot influenta negativ modul de aplicare a legii, ceea ce reprezinta o lovitura data sanatatii publice si responsabilitatii pe care trebuie sa o avem cu totii fata de sanatatea copiilor nostri.”

Adresa trimisa catre Camera Deputatilor a fost semnata de Gheorghe Borcean, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Mircea Toma, presedintele Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Anca Draganescu, presedintele Asociatiei Proimunizare, Marin Burlea, presedintele Societatii Romane de Pediatrie, Dr. Ruxandra Ulmeanu, presedintele Societatii Romane de Pneumologie, Victoria Arama, presedintele Societatii de Boli Infectioase si HIV/SIDA si Oana Falup Pecurariu, presedintele Societatii Nationale Romane de Boli Infectioase Pediatrice.

Stiri pe aceeasi tema

Alerta la nivel mondial! Numarul deceselor din China din cauza virusului Wuhan s-a dublat in numai 24 de ore

Cristiana Petrariu Bota

GREVA IN SANATATE. Calendarul protestelor, anuntat de Federatia Sanitas

Cristiana Petrariu Bota

Daniel Horodniceanu, aviz pozitiv ca sef DIICOT: Trebuie modificata competenta DIICOT

Cristiana Petrariu Bota

1 comment

altVasile 11 decembrie 2017 at 6:17 pm

Legea vaccinării obligatorii. Strategia hienelor:

1. Manipulezi frica. Pui turma pe fugă.
2. Devide et impera (devide și cucerește). Separi o pereche de turmă.
3. Finalul. Separi vițelul de bivoliță.
4. Servești masa – cărniță fragedă de vițel! Vițelușul singur-singurel – despărțit de turmă, despărțit de mama lui – nu are nicio șansă în fața colților setoși de sânge ai hienelor.

Nu exact aceeași strategie se urmărește și în cazul mega-escrocheriei numite ”legea vaccinării obigatorii”?

Se caută, pe orice cale posibilă (discriminare, incitare la ură, manipularea sentimentelor de frică, amenzi cocoșante, confiscarea copiilor de către Barnavernetul românesc, hărțuirea părinților în comisiile de vănătoare a vrăjitoarelor, așa numitele comisii județene de vaccinare), să se despartă copiii de părinții lor iubitori.

PENTRU PĂRINȚI: amenzi cocoșante, incitare la ură, minciuni și distorsiuni sfruntate, înfierare cu mânie proletară, persecuții, discriminare, confiscarea copiilor de către Barnavernetul românesc, ani grei de închisoare (cum nici măcar unui vioalator înrăit nu i-ai da).

PENTRU COMPANIILE FARMACEUTICE STRĂINE: marea ”responsabilitate” de a colecta, an de an, profituri nesimțite în conturile lor din ce în ce mai umflate. Oricât de prost nu s-ar dovedi vaccinul lor (că a generat mii de cancere peste ani, că a dat naștere la un nou val de boli autoimune, etc) – nu contează – RESPONSABILITATEA producătorilor este practic ZERO.

Cum s-ar spune: pentru sclavii români Ciumă, pentru stăpânii străini Mumă! Trăiască ”democrația” mioritică, pardon… am vrut să spun… piară demoNOcrația împreună cu toți trădătorii a căror mână va îndrăzni să voteze legea vaccinării obligatorii – o lege de esență fascistă care aruncă România cu zeci de ani în urmă în tenebrele totalitarismului odios!!!

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult