Social

Colegiul Tudor Vianu din Bucuresti, tarat intr-un scandal fabricat. Victima, profesorul Severius Moldoveanu

Reputația Colegiului Național „Tudor Vianu” din Bucuresti a fost terfelită într-un scandal fabricat, scriu cei de la Evenimentul Zilei. In weekend, câteva zeci de elevi de la Colegiul de Informatică „Tudor Vianu” din București, însoțiți de părinți, s-au adunat pe trotuarul din fața liceului, în semn de solidaritate cu profesorul de matematică acuzat că și-ar umili elevii la clasă, silindu-i să se târască în genunchi pentru a primi note mai mari.

Protestatarii sustin ca întregul scandal căruia i-a căzut victimă profesorul de matematică Severius Moldoveanu ar fi pornit de la faptul că acesta a îndrăznit s-o pedepsească pe fata Luminiței Macsim, directoarea școlii particulare „Little London”, dându-i acesteia notă mică la teză.

În semn de răzbunare, mama fetei ar fi făcut publică o glumă proastă petrecută la clasă. Până acum, nici profesorul acuzat și nici elevul presupus abuzat nu au făcut declarații.

Stiri pe aceeasi tema

Trenurile CFR Calatori ajung cu intarziere la destinatie din cauza zapezii si gerului

Cristiana Petrariu Bota

Patriarhia Romana: Biserica sprijina „familia naturala si nu traditionala”, pentru ca familia traditionala nu mai exista

Ioana Badulescu

LOTO 6 DIN 49 DIN 5 FEBRUARIE 2017. JOKER, NOROC si 6 DIN 49, premii atragatoare pentru extragerea de duminica

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult