COLINDE 2016. VIDEO. Un colind filmat la Timisoara face furori pe net
VIDEO

COLINDE 2016. VIDEO. Un colind filmat la Timisoara face furori pe net

Un colind deosebit face furori pe internet. Olguța Berbec și soțul său, Remus Novac, au filmat în Timișoara colindul Moș Crăciune. Colindul este inspirat din poveștile reale, ale copiilor din Al Doilea Război Mondial și a fost imprimat cu corul si orchestra Filarmonicii Banatul din Timișoara.

În doar câteva zile de la lansare, videoclipul are pe Youtube zeci de mii de vizualizări, iar dupa 10 zile a adunat peste 17.000 de vizualizari.

„Colindul este inspirat din poveștile reale, ale copiilor din al doilea Război Mondial. Partea „concert”, a videoclipului s-a filmat la Oravița, județul Caras-Severin, in Teatrul Mihai Eminescu, de-altfel cel mai vechi teatru din Romania. Povestea din videoclip a fost filmată in Piața Unirii din centrul orașului Timisoara.

Colindul a fost imprimat cu corul si orchestra Filarmonicii Banatul din Timișoara. Regia, scenariul si filmara ii aparțin regizorului Oleg Butnaru din Chișinău. Imprimarea a avut loc la studioul Filarmonicii Banatul sub bagheta dirijorului Iosif Todea.

Iti recomandam stirile Banatul Azi

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=oyS-vf9fTh4″]

Stiri pe aceeasi tema

Povestea emotionanta a unui american care si-a dus in fiecare zi cainele sa doarma in lac. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Explozia fascinanta a stelei supergigantice KSN 2011d. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Aviatia atinge noi culmi! Zbor in echipa cu un avion A380 al Emirates Airline si duo-ul Jetman Dubai

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult