MAE condamna articolul DPA. O abordare tendentioasa, care dovedeste necunoasterea istoriei. Cerem rectificarea stirii
Social

Colonelul Sebastian Cucos a fost imputernicit prim-adjunct al Jandarmeriei Romane, informeaza MAI

Fostul șef al Jandarmeriei Române Sebastian Cucoș a fost împuternicit, joi, în funcția de prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

„În vederea consolidării echipei de conducere a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și asigurării unei continuități la comandă, până la obținerea avizului CSAT, începând cu data de 23 august a.c., colonelul Cucoş Gheorghe-Sebastian a fost împuternicit în funcția de prim adjunct al inspectorului general al IGJR. Reamintim că acesta a promovat concursul pentru funcția de inspector general al Jandarmeriei Române, dar numirea în această funcție este condiționată de avizul CSAT”, au precizat reprezentanții MAI, printr-un comunicat de presă.

Decizia vine în contextul în care interimatul lui Sebastian Cucoş la conducerea Jandarmeriei Române a expirat, iar preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că o decizie privindu-l pe Cucoş, pentru care ministerul Afacerilor Interne a transmis documentele către Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, va fi făcută după ce procurorii militari vor finaliza ancheta privind intervenţia forţelor de ordine la protestul din 10 august.

În acest context, prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Ionuţ Cătălin Sindile, a fost împuternicit, în 15 august, în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Related posts

Romanii au de azi la dispozitie roaming gratuit in spatiul Uniunii Europene si in Spatiul Economic European

Delia Ion

Vadim Tudor, inmormantare cu onoruri militare. VIDEO

Lucy Ionesco

Lavinia Sandru baga divort de Darius Valcov

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult