Comisia economica din Senat a amanat luarea unei decizii privind avizul pe OUG 79/2017

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 14, 2017 22:06

Comisia economica din Senat a amanat luarea unei decizii privind avizul pe OUG 79/2017

Comisia economică a Senatului a amanat luarea unei decizii în privinta acordarii avizului la proiectul de lege privind aprobarea OUG 79/2017 pentru modificarea si completarea Codului fiscal. Amanarea s-a facut pentru o saptamana si vine dupa ce luni conducerea Senatului a decis dezbaterea ei in procedura de urgenta.

Amânarea a fost motivată pentru a da posibilitatea Comisiei economice, sesizată pentru aviz, și Comisiei de buget, sesizată pentru raport, să se întâlnească, luni, cu reprezentanți ai mediului de afaceri înainte de a se exprima asupra OUG 79/2017.

Toti membrii comisiei au fost de acord cu amanarea discutiilor, inclusiv cei de la PSD. Procedural, o comisie raportoare nu poate da un raport inainte ca initiativa legislativa sa nu primeasca avizele de la comisiile avizatoare.

Comisia de buget si finante, condusa de fostul ministru de Finante Eugen Teodorivici (PSD), va da la randul sau un raport pe aceasta ordonanta saptamana viitoare. Raportul este necesar pentru ca legea de adoptare a OUG sa fie votata in plenul Senatului, prima camera sesizata.

Ordonanta a fost publicata in Monitorul Oficial vineri, 10 noiembrie, in jurul orei 18.00, moment din care a intrat in vigoare. Prevederile se aplica de la inceputul anului viitor.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.