Sedinta Consiliului National al PSD va avea loc duminica la Parlament, urmand a se constitui o noua structura
Politica

Comitetul Executiv National al PSD se va intruni saptamana viitoare, Dancila va prezenta rezultatele prezentei Guvernului la Bruxelles

Comitetul Executiv National al PSD se va intruni lunea viitoare, premierul Viorica Dancila precizand ca va prezenta rezultatele prezentei Guvernului la Bruxelles. Intrebata de ce se intruneste luni conducerea PSD, Dancila a raspuns: “Pentru ca hotararile se iau in acest for si este important ca in acest for sa luam anumite hotarari”.

″Stiti foarte bine suntem un Guvern politic, trebuie sa le spun si celor din CExN care au fost rezultatele prezentei noastre la Bruxelles, la intalnirea cu Colegiul Comisarilor. Acelasi lucru l-am prezentat si domnului presedinte Liviu Dragnea si acelasi lucru vrem sa-l prezentam si in fata Comitetului Executiv. Asa este normal – sa facem un raport al activitatii noastre si al modului in care este pregatit Guvernul pentru preluarea Presedintiei, dar si al faptului ca acolo s-a vazut cu adevarat cine are dreptate. Toti au remarcat ca suntem bine pregatiti, iar Guvernul Romaniei este printre guvernele care intra in aceasta Presedintie rotativa cel mai bine pregatit”, a spus Dancila, dupa intalnirea pe care a avut-o cu presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Viorica Dancila a mai spus ca pe ordinea de zi a CExN nu se afla o discutie pe amnistie si gratiere.

“Nu avem asa ceva (un act normativ privind amnistia si gratierea – n.r.) pe ordinea de zi, nu am asa ceva pe masa Guvernului. (…) In calitate de prim-ministru nu am un act normativ care sa prevada asa ceva, nu am avut o discutie, deci nu pot sa prevad sau sa spun ceva. Nu stiu daca se impune o discutie, nu pot sa stiu ce se va discuta in Comitetul National. Fiecare poate sa-si spuna opinia, aceasta este democratia”, a explicat Viorica Dancila.

Articole asemănătoare

Basescu a adus o amenda de la CNA postului B1 TV

Lucy Ionesco

Basescu: Sansa Rep. Moldova de a ajunge in UE este unirea cu Romania

Lucy Ionesco

Vom avea parte de o noua remaniere guvenamentala. Coalitia renunta la cel putin trei ministri

Delia Ion