Aeroportul din Iasi cere inchiderea spatiului aerian al Romaniei: Multi pasageri au incercat sa ascunda ca vin din zone de risc
Știri locale

Compania aeriana HiSky deschide prima sa baza operationala in Iasi cu zboruri catre Dublin, Londra si Frankfurt

Compania aeriana HiSky isi deschide prima sa baza operationala in Iasi, de unde va opera zboruri catre Dublin, Londra si Frankfurt. Zborurile vor intra in operare in cateva saptamani. 

HiSky este o companie din Republica Moldova, desprinsa din Air Moldova, operatorul de stat si isi va deschide o baza aeriana la Aeroportul Iasi. Compania va deschide curse spre Dublin, Londra sau Frankfurt,  zborurile urmand a fi operate peste cateva saptamani.

Aeroporturile catre care noua companie va zbura sunt Dublin (DUB), Londra Stansted (STN) si Frankfurt pe Main (FRA). Data la care vor debuta rutele si frecventa de operare a acestora vor fi cel mai probabil anuntate dupa ce HiSky va obtine certificatul de operator aerian.

HiSky a inceput ca un start-up in Republica Moldova insa din cauza intarzierilor aparute in procesul de obtinere a certificatului de operator aerian (AOC) in Moldova compania a aplicat pentru AOC in Romania.

 

Articole asemănătoare

Incendiu intr-un restaurant situat in Centrul Vechi din Bucuresti

Ioana Badulescu

Masuri de vreme rea luate in Bucuresti si Ilfov dupa anuntul ANM privind Codul Portocaliu

Ioana Badulescu

Bianca Georgiana Radulescu, tanara moarta cu fratele ei intr-un accident in Arad, glumea dupa ce a picat primul examen auto

Lucy Ionesco