Costel Alexe, ministrul propus al Mediului: Voi fi cel mai tanar ministru din Cabinetul Orban, sunt doctor in climatologie si meteorologie
Politica

Comunicat deputat Costel Alexe ,,Alianţa PSD-PPDD reprezintă mesajul – «ne putem alia cu oricine, plătim cât este nevoie»”

Oficilizarea relaţiei dintre PSD şi PPDD, parafată astăzi, reprezintă cea mai clară dovadă că PSD a abandonat complet voinţa electoratului din decembrie 2012, iar adăugarea unui alt partid de buzunar la coaliţia de guvernământ, indică demararea unui nou proces de spoliere a banului public de către un partid care nu a servit niciodată interesul României. Opinia publică trebuie să realizeze şi mai clar acum că,în timp ce pentru un om profesionist, echilibrat şi confirmat de rezultate excelente în administraţie, cum este Klaus Johannis, premierul Victor Ponta a refuzat nominalizarea sa ca ministru de Interne şi vicepremier, asociaţii dubioşi ai lui Dan Diaconescu vor sta la masa Guvernului.

Exact în ziua în care Parlamentul României, cel mai înalt for de reprezentare al cetăţenilor, a hotărât că preşedintele Traian Băsescu trebuie să demisioneze din funcţia supremă în stat, principalul partid de guvernământ, PSD se aliază în mod oficial cu cel mai ruşinos vehicol politic al ultimilor ani. PSD a ales această zi tocmai pentru a arunca în derizoriu acţiunea Parlamentului, pentru a da adevărata măsură a ipocriziei, lipsei de perspectivă şi curaj, şi mai ales pentru a da un mesaj către SISTEM că orice este posibil şi că „ne putem alia cu oricine, plătim cât este nevoie”.

Semnarea unui protocol de colaborare parlamentară şi guvernamentală între PSD şi PPDD dovedeşte încă o dată că PSD, fără scrupule, va da resurse, portofolii guvernamentale şi funcţii în diverse servicii deconcentrate de la nivel local unor oameni pe care electoratul nu i-a mandatat să reprezinte majoritatea cetăţenilor. Deja, la nivel local acest lucru s-a pus în aplicare. Preşedintele filialei Dolj, a fost numit săptămâna trecută în fruntea Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Alianţa PSD-PPDD este o alianţă toxică, împotriva voinţei electoratului, realizată pentru spolierea fondurilor publice de la nivel local. Astăzi, există cel puţin cinci judeţe, unde PSD are deja alianţe locale cu PPDD, înţelegeri în multe locuri netransparente, realizate pentru controlul total al voturilor din consiliile locale şi judeţene, pentru accesul nelimitat la resurse şi pentru întărirea – prin şantaj – a structurilor de putere de la nivel regional, în perspectiva alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an.

Partidul Poporului Dan Diaconescu este o formaţiune fără principii, fără doctrină, fără valori, având un lider condamnat în primă instanţă la închisoare cu executare. Pentru Victor Viorel Ponta toate aceste lucruri sunt irelevante atât timp cât îşi asigură controlul politic asupra Executivului, majoritate netransparentă la nivel parlamentar şi linişte în propriul partid.

Oficial, începând de astăzi, partidul stat PSD a adus la guvernare, pe lângă UDMR, care cere deschis autonomie pentru Ţinutul Secuiesc, şi partidul televizor, specializat în transmisiuni macabre, petarde de presă, reprezentat de către cei mai valoroşi clovni din politica românească! Bravo Viorel, bravo Dănuţ!

Costel ALEXE, deputat PNL

Stiri pe aceeasi tema

Premierul Ciolos vrea sa rezolve problema vizelor pentru Canada pana la sfarsitul mandatului

Cristiana Petrariu Bota

UDMR sustine reducerea TVA la 9% pentru facturile la intretinere si utilitati

Cristiana Petrariu Bota

Elena Udrea vrea sa plece in Siria

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult