Muzica

Concert de Revelion 2017! Orchestra Simfonica Bucuresti va invita la Concertul Traditional de Anul Nou

Orchestra Simfonică București vă invită vineri, pe 30 decembrie 2016, la Concertul Tradițional de Anul Nou, găzduit de Sala Palatului din București începând cu ora 19.00. Sub bagheta dirijorului Jin Wang, Orchestra Simfonică București promite o seară memorabilă cu muzica clasică de cea mai bună calitate.

Programul cuprinde o selecție specială de piese celebre din muzica clasică. Institutul Cultural Român este partener al proiectului, ajuns anul acesta la cea de-a patra ediție.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițiosi, reunind în componența valoroși artiști instrumentiști din România.

Din dorința de a oferi iubitorilor de muzică posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale și novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale Salut CULTURA!.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Național București, pe www.eventim.ro și în rețeaua de magazine partenere.

Vezi si alte evenimente muzicale

Stiri pe aceeasi tema

Spectacolul „Flautul fermecat” revine la Opera Nationala din Bucuresti

Ioana Badulescu

Delia, videoclip controversat! 1234 (Unde dragoste nu e). VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Compozitorul Eugen Doga, numit cetatean de onoare al Municipiului Iasi

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult