Concertul lui Robbie Williams restrictioneaza traficul in Bucuresti
Life

Concertul lui Robbie Williams restrictioneaza traficul in Bucuresti

Concertul lui Robbie Williams inchide traficul in Bucuresti. Astfel, Brigada Rutiera informeaza ca traficul rutier va fi restrictionat incepand de joi, ora 18:00, pana sambata, ora 8:00, in zona Pietei Constitutiei din Capitala, unde artistul britanic Robbie Williams va sustine vineri un mega-concert. Mai jos puteti afla si care sunt regulile de acces la concertul sustinut de Robbie Williams pe 17 iulie in Romania.

Astfel, nu se va circula pe bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite, si pe bd. Unirii, intre bd. I. C. Bratianu si Piata Constitutiei, informeaza Brigada Rutiera.

Politistii le recomanda conducatorilor auto care tranziteaza zona mai multe rute ocolitoare: Calea 13 Septembrie – bd. Libertatii – Piata George Cosbuc – bd. Regina Maria; str. Izvor – str. Hasdeu – Splaiul Independentei; bd. Unirii – Piata Unirii – Splaiul Independentei – str. Hasdeu – str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

In acelasi timp, li se mai recomanda soferilor sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii sunt rugati sa circule doar pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, dupa ce se asigura, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

REGULI DE ACCES LA CONCERT

Organizatorii ne-au comunicat regulile de acces la concertul lui Robbie Williams de vineri, 17 iulie 2015, din Piața Constituției. Aplicarea lor ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor. Vi le prezentăm mai jos:

1. Tabletele, pe lista obiectelor interzise
Organizatorii roagă publicul să NU aducă la concert următoarele obiecte: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete și iPad-uri.

2. Medicamentele trebuie însoțite de rețetă
Accesul cu medicamente la concert va fi permis doar în baza reţetei medicale aferente. La intrarea în zona evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

3. Folosiți pelerinele în caz de ploaie
Cum nu va fi permis accesul cu umbrele, în caz de ploaie, pregătiți-vă pelerinele. Vă recomandăm să consultați prognoza meteo în ziua de vineri și să vă luați câte o pelerină de ploaie dacă șansele de precipitații sunt peste 50%.

4. Ora de deschidere
În zona de concert se va putea intra începând cu ora 16.00. Pentru confortul participanţilor la concert şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare.

5. Programul concertului
În deschidere, publicul va fi încălzit de Delia și trupa sa. Mai înainte ca Robbie Williams să urce pe scenă, va concerta artistul britanic Lemar – click pentru informații suplimentare. Concertul lui Robbie Williams va fi jumătate pop – pe formatul Greatest Hits, jumătate jazz și va dura aproximativ 2 ore și jumătate.

6. Punctele de acces la concert
Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertății, intrarea Izvor şi intrarea Coșbuc.
Pentru ca traficul din zonă să nu afecteze accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

7. Vizibilitatea de pe peluza Palatului Parlamentului
Sectorul Peluza Parlament este o zonă situată frontal faţă de scenă, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Aceasta oferă o vedere impecabilă, fără obstrucţii si este situată faţă de scenă la o distanţă ce nu depăseste distanţa obisnuită dintre peluza unui stadion normal și scenă, la un concert pe stadion.

8. Accesul strict interzis copiilor sub 7 ani, nerecomandat celor sub 12 ani
Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani.
Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de un copil cu vârsta de peste 7 ani, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea tichetului.

9. Documente necesare pentru acces
Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Spectatorii sunt rugați să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

10. Cumpărați bilete de la punctele autorizate
La începutul săptămânii mai erau la vânzare bilete la 3 categorii:
Diamond Circle – 572,40 de lei
Golden Circle – 464,40 de lei
VIP – Tribuna 2 (cu locuri pe scaune) – 680,40 de lei

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Organizatorii evenimentului sunt D&D East Entertainment, East European Production și Marcel Avram.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri senzationale”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro. Ne poti urmari si peFacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Consiliul de Administratie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2020

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 12 MARTIE 2014. Marianita a amenintat-o pe Oana cu dezvaluiri denigratoare!

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Lacrimi de fericire pe chipul lui Laurentiu – Marianita a ramas in competitie

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult