ARTEFACTE
IT/Stiinta

Concluzie uimitoare a unor cercetatori rusi dupa ce au descoperit cateva artefacte in Muntii Ural

Istoria vietii inteligente pe Pamant pare a fi cu mult mai lunga decat si-au inchipuit multi dintre noi. Legendele care fac parte din toate mitologiile stravechi incep sa fie confirmate periodic de numeroase descoperiri arheologice care au darul de a uimi nu numai pe oamenii de rand ci si lumea stiintifica.

Unul dintre exemplele cele mai elocvente a fost descoperirea in Muntii Ural din Rusia a unor obecte extrem de vechi care au constituit obiectul a numeroase studii de specialitate dar si a numeroase articole de presa.

Descoperirea a avut loc in anul 1991 si este localizata in zona raurilor Kozhim si Narada din Rusia. Este vorba de cateva structuri car par a fi produse artificial de o civilizatie antica foarte avansata in domeniun nanologiei.

De departe, cel mai impresionant detaliu este faptul ca piesele descoperite au fost datate acum 300.000 de ani, intr-o perioada in care se presupune ca omul modern nici nu exista ci era doar o creatura asemanatoare unei maimute.

CITSETE SI: Cercetatorii au descoperit cea mai veche galaxie din Univers

Obiectele au fost descoperite in timpul unei misiuni de cercetare geologica, al carei scop era extractia aurului din Muntii Ural. Cercetatorii au fost uimiti ca au gasit ceva aparent mult mai valoros. Piesele descoperite seamana cu niste bobine, spirale si alte componente neidentificate.

Academia Rusa de Stiinte au efectuat mai multe teste pe aceste obiecte misterioase, iar rezultatele au fost destul de interesante. Cercetatorii au aflat ca piesele mai mari au fost facute aproape in intregime din cupru, iar cele mai mici din tungsten si molibden. Concluzia este ca ele nu sunt de origine natura, ci, in mod clar au fost produse de sinteza. Cu alte cuvinte, au fost realizate cu ajutorul unei tehnologii artificiale destul de avansate.

De cine au fost realizate? Si mai ales cu ce scop? Au existat in istoria omenirii alte civilizatii avansate, care au disparut ulterior? Sau aceste artefacte au fost uitate de extraterestri care au vizitat Pamântul in vechime?

Stiri pe aceeasi tema

CORONAVIRUS. Medicii chinezi avertizeaza Europa ca repeta greselile facute in Wuhan la inceputul crizei

Cristiana Petrariu Bota

În 15 ani nu vom mai folosi calculatoarele, vom avea relaţii afective cu ele

Teodora Badescu

O noua platforma specializata in listarea de anunturi imobiliare

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult