Concurentii Mireasa pentru Fiul Meu care au plecat vin miercuri in platou. Toti sunt cazati la un hotel din Bucuresti
Viata bate filmul

Concurentii Mireasa pentru Fiul Meu care au plecat vin miercuri in platou. Toti sunt cazati la un hotel din Bucuresti

Concurentii Mireasa pentru Fiul Meu 2016 care au plecat, luni, din emisiune, sunt cazati la hotel, iar in editia de miercuri a showului matrimonial ii vom revedea pe toti in platou. Florin, Alexandra, Marius, Alexandru, Nicoleta, Tudor si doamna Luiza, precum si cuplul Oana si Cosmin se vor afla, maine, in platoul Mireasa pentru Fiul Meu din Stefanesti.

Moderatoarea Mirela Boureanu Vaida a anuntat, astazi, ca toti concurentii care au ales ieri sa paraseasca emisiunea se vor intoarce miercuri dupa-amiaza in Casa MPFM. Dar nu pentru a reveni in emisiune, ci pentru a-si lua bagajele.

Iti recomandam si: Ce fac concurentii plecati? Foto cu Florin, Alexandra, Marius, Oana si Cosmin afara

Mirela Boureanu Vaida a mai precizat ca concurentii care au parasit MPFM 5 sunt in Bucuresti, cazati la un hotel.

Asadar toti cei care au plecat vor putea fi vazuti miercuri in direct in emisiune, iar cei din casa isi vor putea lua ramas bun de la cei dragi.

„Socotelile nu au fost incheiate. Fii ratacitori se intorc!”, este mesajul promotional al emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu pentru editia de maine.

Competitia Mireasa pentru Fiul Meu se va schimba de azi inainte. Au ramas putini concurenti, au plecat prieteni, oameni dragi din Casa Mireasa pentru Fiul Meu. Florin, Alexandra, Doamna Luiza si Tudor, Oana si Cosmin, Marius, Nicoleta si Alexandru sunt concurentii care au parasit, luni, casa Mireasa pentru Fiul Meu.

„E o competitie cu reguli stricte, dar tocmai asta este farmecul. Sper sa nu mai aud niciodata ca va doriti sa plecati. Va rog sa va ganditi bine, fiti luptatori, mergeti pana la capat. Nu mai pot sa ma rog de voi sa ramaneti daca voi nu va doriti asta. Multi dintre cei care au plecat astazi isi vor da seama ca e prea tarziu”, a spus Mireala Boureanu Vaida.

Florin a postat si astazi imagini cu Alexandra. Iata doua dintre ele:

Iata imaginile cu plecarea concurentilor.

Articole asemănătoare

Program la metrou si RATB de Paste 2018. Metrourile si autobuzele vor circula in noaptea de Inviere

Ioana Badulescu

DILA EPISODUL 6 DIN 4 MAI 2015, REZUMAT DETALIAT. Riza fuge cateva zile cu Dila la doica lui

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IUNIE 2016. Ce se ascunde in spatele premiului castigat de Constantin

Bogdan