2.2 C
România
28 februarie 2021
Institutul Cantacuzino
Social

Concurs pentru 100 de posturi de cercetatori, medici si farmacisti la Institutul Cantacuzino

Concurs pentru posturi de cercetatori, medici si farmacisti la Institutul Cantacuzino. Ministerul Apararii anunta, vineri, ca a lansat procedura de ocupare, prin concurs, a peste 100 de posturi de cercetatori, medici, biologi, biochimisti, farmacisti si ingineri in cadrul Institutului de Cercetare „Cantacuzino”.

”Ministerul Apararii Nationale anunta demararea procedurilor de ocupare prin concurs a peste 100 de posturi de cercetatori, medici, biologi, biochimisti, farmacisti si ingineri in cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino”. Aceste posturi au fost prevazute in baza strategiei de dezvoltare si relansare a Institutului, aprobata de la inceputul acestui an de ministrul apararii nationale, Gabriel Les”, se arata intr-un comunicat de presa.

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino”, aflat in coordonarea secretarului de stat Mihai Dan Chirica (seful Departamentului pentru relatia cu Parlamentul si calitatea vietii personalului), a demarat procedurile de achizitii si investitii, in baza bugetului aprobat in valoare de aproximativ 40 milioane de lei, pentru modernizarea zonelor de productie si consolidarea si reabilitarea infrastructurii.

„Masurile concrete adoptate pana in prezent de conducerea Institutului s-au materializat printr-o crestere semnificativa a productiei de SOD Natural, cel mai cunoscut antioxidant si imunostimulator romanesc, realizat in exclusivitate in cadrul Institutului Cantacuzino. In primele cinci luni ale acestui an, vanzarile de SOD Natural au depasit totalul vanzarilor pe anul 2018”, mai arata MApN.

De asemenea, conducerea Ministerului a initiat, in cursul acestei luni, discutii cu Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale, pentru stabilirea conditiilor necesare reautorizarii unei viitoare productii de vaccinuri.

Stiri pe aceeasi tema

Vaccinul antihepatic B va fi distribuit de Ministerul Sanatatii incepand de saptamana viitoare

Ioana Badulescu

Ordonanta militara 10: Prevederi referitoare la programul persoanelor varstnice si suspendarea unor zboruri

Cristiana Petrariu Bota

LOTO 6 DIN 49 LIVE ONLINE 2 APRILIE 2017. Reporturi in jurul sumei de 1 milion de euro la 6 DIN 49 si JOKER

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult