Premierul Dancila si Liviu Dragnea au transmis mesaje, la 29 de ani de la Revolutie, in care vorbesc despre „o Romanie in care abuzurile nu isi au locul”
PoliticaSocial

Condamnarea lui Dragnea nu va fi ultima! Cristoiu: Premierul Dancila a stiut de acum doua saptamani

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare. In urma deciziei, jurnalistul Ion Cristoiu a declarat ca aceasta cadere nu va fi ultima. Dragnea va fi urmat foarte curand de un lider din PNL, sustine acesta.

”Sistemul a revenit in forta si pun pariu ca va urma un cap mare de la PNL. Daca insusi Liviu Dragnea a fost condamnat, atotputernicul, ce sa mai zicem de alte capete?”, a spus Ion Cristoiu la Romania TV.

Cristoiu a mai declarat ca premierul Dancila a stiut de acum doua saptamani ca Dragnea va fi condamnat.

”Se va incerca impartirea prin Viorica Dancila cu PNL si USR. Viorica Dancila stia de doua saptamani ca Dragnea va fi condamnat. Daca renunta la guvernare, nu era condamnat. Lui Klaus Iohannis ii convine un guvern de uniune nationala. Dupa esecul de la europarlamentare, chiar daca are majoritate in Parlament, trebuia sa lase puterea.
Decizia este naucitoare pentru PSD pentru ca a condus partidul cu o mana de fier. Dragnea nu a lasat secretele lui Dancila.”, a spus Ion Cristoiu la Romania TV.

Articole asemănătoare

Regiotrans, cel mai mare operator feroviar privat din Romania, a ramas fara licenta

Corina Alexandru

Tariceanu: Cererea de reexaminare a legii darii in plata a ajuns la Parlament

Lucy Ionesco

Stela Popescu, inmormantata chiar de ziua onomastica. Sf. Stelian este praznuit pe 26 noiembrie de Biserica Ortodoxa

Lucy Ionesco