Reactorul de la Cernavoda a fost oprit, centrala functioneaza cu o singura unitate. Premierul a trimis Corpul de Control
Social

Conducerea centralei de la Cernavoda este urmarita penal

Conducerea centralei nucleare de la Cernavoda este urmarita penal, informeaza DNA. Directorul general al centralei de la Cernavoda fost pus sub urmarire penala pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Procurorii spun ca acesta a acceptat ca societatea comerciala a unui om de afaceri sa primeasca un contract pentru protectia si monitorizarea centralei de la Cernavoda, chiar daca nu indeplinea conditiile cerute.

Potrivit procurorilor anticoruptie, s-au facut presiuni pentru ca aceasta societate sa castige contractul cu centrala.

Potrivit DNA, cinci persoane – inclusiv directorul centralei nucleare – au fost puse sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Dosarul este in lucru.

se actualizeaza

Stiri pe aceeasi tema

Cartea de identitate ar putea fi folosita ca si card de sanatate. Proiectul de lege se afla in dezbatere publica

Delia Ion

Extrageri Loto 10 noiembrie 2013: Noi reporturi la 6 din 49, 5 din 40 si Joker

Bogdan

LEGEA PENSIILOR a fost aprobata in Senat. Proiectul prevede cresteri etapizate ale punctului de pensie pana in 2021, urmand ca din 2022 sa fie aplicata noua formula de calcul bazata pe Valoarea Punctului de Referinta (VPR)

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult