1.5 C
România
24 noiembrie 2020
Conducerea Spitalului Judetean Constanta si-a exprimat regretul fata de disparitia medicului Valeriu Neagoe
Social Stiri locale

Conducerea Spitalului Judetean Constanta si-a exprimat regretul fata de disparitia medicului Valeriu Neagoe

Conducerea Spitalului Judetean Constanta si-a exprimat regretul fata de disparitia medicului Valeriu Neagoe. Amintim ca doctorul activa in cadrul sectiei Medicina Interna II din cadrul Spitalului Judetean Constanta si a murit in data 21 aprilie infectat cu noul coronavirus.

Iata precizarile facute de conducerea spitalului constantean:

„In cadrul anchetelor epidemiologice din aceasta sectie, medicul a efectuat doua teste PCR, ambele fiind cu rezultate negative. Primul test a fost recoltat pe 12 martie, fiind considerat contact al primului caz Covid din SCJU (asistentul sef din sectia Medicala II). Rezultatul a fost negativ dar, potrivit normelor în vigoare, medicul a stat în izolare 14 zile. Pe 27.03 i s-a recoltat al doilea test PCR , rezultatul fiind, din nou, negativ. Pe 31.03.2020, medicul în vârsta de 62 de ani si-a înaintat demisia iar pe 6 aprilie a fost ultima zi de munca. Pe 8 aprilie s-a internat cu simptomatologie CoVID-19 la Spitalul de Boli Infectioase Constanta”.

„Regretam nespus disparitia fulgeratoare a colegului nostru. Un coleg minunat care nu si-a lasat niciodata echipa la greu. Un om sufletist, un doctor care aproape 20 de ani  a semnat condica la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta . Este o perioada extrem de grea, un moment în care cuvintele sunt de prisos. Odihna vesnica!“, a mai aratat conducerea Spitalului Judetean Constanta.

Iti recomandam si: Doctorul Valeriu Neagoe de la Spitalul Judetean Constanta a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Stiri pe aceeasi tema

Rudel Obreja a „fentat” instanta, inchizandu-si telefonul

Corina Alexandru

Claudiu Rusu, unul dintre romanii raniti la Bruxelles, in stare de soc: A fost cumplit, de groaza!

Cristiana Petrariu Bota

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru reglementarea situatiei de alerta care va fi instituita dupa 15 mai

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult