Conducerea Spitalului Judetean Constanta si-a exprimat regretul fata de disparitia medicului Valeriu Neagoe
Social Stiri locale

Conducerea Spitalului Judetean Constanta si-a exprimat regretul fata de disparitia medicului Valeriu Neagoe

Conducerea Spitalului Judetean Constanta si-a exprimat regretul fata de disparitia medicului Valeriu Neagoe. Amintim ca doctorul activa in cadrul sectiei Medicina Interna II din cadrul Spitalului Judetean Constanta si a murit in data 21 aprilie infectat cu noul coronavirus.

Iata precizarile facute de conducerea spitalului constantean:

„In cadrul anchetelor epidemiologice din aceasta sectie, medicul a efectuat doua teste PCR, ambele fiind cu rezultate negative. Primul test a fost recoltat pe 12 martie, fiind considerat contact al primului caz Covid din SCJU (asistentul sef din sectia Medicala II). Rezultatul a fost negativ dar, potrivit normelor în vigoare, medicul a stat în izolare 14 zile. Pe 27.03 i s-a recoltat al doilea test PCR , rezultatul fiind, din nou, negativ. Pe 31.03.2020, medicul în vârsta de 62 de ani si-a înaintat demisia iar pe 6 aprilie a fost ultima zi de munca. Pe 8 aprilie s-a internat cu simptomatologie CoVID-19 la Spitalul de Boli Infectioase Constanta”.

„Regretam nespus disparitia fulgeratoare a colegului nostru. Un coleg minunat care nu si-a lasat niciodata echipa la greu. Un om sufletist, un doctor care aproape 20 de ani  a semnat condica la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta . Este o perioada extrem de grea, un moment în care cuvintele sunt de prisos. Odihna vesnica!“, a mai aratat conducerea Spitalului Judetean Constanta.

Iti recomandam si: Doctorul Valeriu Neagoe de la Spitalul Judetean Constanta a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Stiri pe aceeasi tema

Primarul general, anunt important pentru toti elevii din Bucuresti

Delia Ion

Statutul functionarilor publici va fi modificat? Guvernul a sesizat CCR privind modificarea Legii 188/1999

Cristiana Petrariu Bota

Operatorii 112 pot localiza un post telefonic prin GPS

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult