Conducerea Spitalului Judetean Constanta si-a exprimat regretul fata de disparitia medicului Valeriu Neagoe

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 22, 2020 14:53

Conducerea Spitalului Judetean Constanta si-a exprimat regretul fata de disparitia medicului Valeriu Neagoe

Conducerea Spitalului Judetean Constanta si-a exprimat regretul fata de disparitia medicului Valeriu Neagoe. Amintim ca doctorul activa in cadrul sectiei Medicina Interna II din cadrul Spitalului Judetean Constanta si a murit in data 21 aprilie infectat cu noul coronavirus.

Iata precizarile facute de conducerea spitalului constantean:

“In cadrul anchetelor epidemiologice din aceasta sectie, medicul a efectuat doua teste PCR, ambele fiind cu rezultate negative. Primul test a fost recoltat pe 12 martie, fiind considerat contact al primului caz Covid din SCJU (asistentul sef din sectia Medicala II). Rezultatul a fost negativ dar, potrivit normelor în vigoare, medicul a stat în izolare 14 zile. Pe 27.03 i s-a recoltat al doilea test PCR , rezultatul fiind, din nou, negativ. Pe 31.03.2020, medicul în vârsta de 62 de ani si-a înaintat demisia iar pe 6 aprilie a fost ultima zi de munca. Pe 8 aprilie s-a internat cu simptomatologie CoVID-19 la Spitalul de Boli Infectioase Constanta”.

„Regretam nespus disparitia fulgeratoare a colegului nostru. Un coleg minunat care nu si-a lasat niciodata echipa la greu. Un om sufletist, un doctor care aproape 20 de ani  a semnat condica la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta . Este o perioada extrem de grea, un moment în care cuvintele sunt de prisos. Odihna vesnica!“, a mai aratat conducerea Spitalului Judetean Constanta.

Iti recomandam si: Doctorul Valeriu Neagoe de la Spitalul Judetean Constanta a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.