TVR
Social

Conducerea TVR a fost demisa. Irina Radu, numita presedinte interimar in locul lui Stelian Tanase

Conducerea TVR a fost demisa, in locul lui Stelian Tanase fiind numit deja un presedinte interimar. Parlamentul a respins, miercuri, Raportul de activitate al TVR pe anul 2014, document respins saptamana trecuta si de Comisiile pentru cultura. Raportul de activitate al TVR pe 2014 a fost respins cu 115 de voturi pentru si 220 de voturi impotriva, astfel ca presedintele director general al TVR, Stelian Tanase, si Consiliul de Administratie se considera demisi.

Irina Radu a fost numita presedinte interimar la TVR, dupa ce Stelian Tanase a fost demis.

Conducerea TVR a picat, insa televiziunea publica ramane cu datorii imense si cu angajati amenintati de concedieri, intr-un continuu scandal intre conducere si clasa politica.

Rares Bogdan l-a sunat pe Stelian Tanase si i l-a dat la telefon pe Gabriel Oprea. DEZVALUIRI DIN TVR

Stelian Tanase se asteapta sa fie demis de la conducerea TVR

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că va propune un pachet de măsuri pentru TVR, printre care separarea funcţiei de preşedinte de cea de director general, urmând ca cea din urmă să fie desemnată în baza unui concurs managerial.

„Propunerea pe care noi o s-o transmitem la comisii pentru această perioadă de interimat nu va fi o propunere politică, va fi o propunere serioasă, un om respetat din TVR, care nu are niciun fel de apartenenţă politică şi care pe această perioadă de interimat va colabora cu noi, cu comisiile de Cultură, cu Guvernul”, a spus Dragnea.

Stiri pe aceeasi tema

Magistrala 6 de metrou Gara de Nord – Aeroport Otopeni, finalizata in 2021

Cristiana Petrariu Bota

Tichetul unic de transport va fi implementat in Bucuresti din toamna

Ioana Badulescu

Pe urmele lui Cioran la Rasinari – Reportaj RFI

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult