1.8 C
România
24 noiembrie 2020
Liviu Dragnea, impins spre functia de premier: Are sustinerea intregului partid!
Politica

Conferinta extraordinara a PSD. Dragnea: PSD isi va desemna un candidat propriu la Primaria Generala

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, inaintea conferintei extraordinare a PSD, ca social-democratii vor desemna un candidat propriu la alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei, subliniind ca organizatia municipiului Bucuresti trebuie obligatoriu sa fie foarte bine structurata si foarte bine condusa.

„Astept sa vad cine sunt candidatii. Daca e Robert Negoita singur, daca va candida si Ecaterina Andronescu si altcineva. Dupa aceasta conferinta este important ca organizatia sa ramana unita si bine structurata pentru ca ne asteapta o primavara importanta.

PSD Bucuresti isi alege conducerea. Robert Negoita este singurul candidat

PSD isi va desemna un candidat propriu la Primaria Generala a Capitalei. Categoric un candidat propriu din partea PSD si pentru aceasta este obligatoriu ca organizatia municipiului Bucuresti sa fie foarte bine structurata si foarte bine condusa”, a precizat liderul PSD, Liviu Dragnea, inaintea conferintei partidului.

PSD Bucuresti isi alege, joi seara, un nou lider. Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, este singurul candidat care s-a inscris, pana la aceasta ora, in cursa pentru sefia filialei conduse in prezent de Ecaterina Andronescu.

Potrivit unor surse din cadrul partidului, Robert Negoita este singurul candidat pentru aceasta functie si este sustinut de Liviu Dragnea, presedintele interimar al partidului. Robert Negoita mai este si presedinte executiv al PSD Bucuresti si vicepresedinte la nivel national al partidului.

Stiri pe aceeasi tema

Vasile Dancu considera ca Tudose a fost debarcat din Guvern pentru ca nu a reusit sa-si multumeasca partidul

Ioana Badulescu

SMS scandalos din interiorul PNL pe tema candidaturii lui Gheorghe Flutur

Cristiana Petrariu Bota

Oficialii CE nu s-au pretat la declaratii de presa comune cu premierul Dancila, dar au transmis o nota oficiala prin care i-au cerut sa actioneze in favoarea revenirii la un discurs politic normal in tara

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult