Adult

Confesiunile unui model de videochat de succes. Care e secretul menținerii în top?

Într-un studio de videochat, ai parte de toate condițiile necesare pentru a reuși. Decorul camerelor, înzestrarea tehnică, echipa de profesioniști care te ajută – totul este gândit în așa fel încât, dacă dai dovadă de seriozitate, poți ajunge la independență financiară și la o viață de vis în câteva luni sau cel mult unul ori doi ani.

Provocările nu se opresc însă în momentul în care ai ajuns un model de top. La fel ca în multe alte domenii, se spune că este greu să urci pe culmea succesului, dar încă și mai dificil se dovedește efortul necesar pentru a te menține acolo. Elena, o fată care lucrează de mai bine de 4 ani în industria de divertisment online dedicată adulților, a acceptat să vorbească despre această provocare.

Confesiunile Elenei: „Viața pe care mi-am construit-o îmi place așa de mult, că nu mă pot lăsa pe tânjală!“

Elena și-a început cariera ca model de videochat Studio 20 după ce a încercat să lucreze și în alte domenii: „Eram în primul an de facultate și nu mă descurcam deloc cu banii. Ce îmi dădeau părinții ajungea doar pentru chirie, dar aveam nevoie și să mănânc, să mă îmbrac… M-am angajat ca vânzătoare în mall, apoi la un call center, am încercat să fiu și chelneriță. Eram plătită prost, iar programul nu-mi permitea să mai ajung vreodată la un curs! Situația părea disperată și mă gândeam că va trebui să renunț la facultate!“.

După ce o prietenă i-a spus că poate lucra ca model de videochat, lucrurile s-au schimbat mult în bine: „În primele 3 luni, studioul mi-a plătit câte 1 000 de dolari! Față de greutățile dinainte, mi se părea imens! După aceea, am ajuns la sume tot mai mari. Au fost mai multe luni în care am depășit 5 000 de dolari. Practic, acum câștig într-o lună mai mult decât cunoștințe de-ale mele într-un an“.

Elena se află și acum la același nivel al încasărilor. Iată ce o motivează să se mențină: „Cu acești bani, am ajuns să îmi îndeplinesc toate visurile. Chiar toate, plus câteva în plus! Viața pe care mi-am construit-o în videochat îmi place așa de mult, că nu mă pot lăsa pe tânjală. Îmi respect în continuare programul, mă aranjez, tratez fiecare zi cu respect. Iar echipa din studio și colegele mă ajută mereu. În plus, e o satisfacție să știu că sunt admirată de mii de bărbați din lumea întreagă. Am admiratori și din țări despre acum câțiva ani nici măcar nu știam că există!“.

videochat

Cum te ajută echipa dintr-un studio de videochat?

De-a lungul anilor, specialiștii au remarcat un fenomen interesant: modele care lucrează într-un studio reușesc să se mențină în top fără probleme, în timp ce fetele care aleg să lucreze de acasă au uneori succes, pentru ca apoi să își piardă motivația și să ajungă la un nivel al încasărilor foarte redus.

Explicația constă în faptul că într-un studio ești permanent înconjurată și ajutată de profesioniști. Ai colege care au reușit la rândul lor și care pot să îți ofere sfaturi valoroase. Echipa de suport tehnic se află mereu la datorie și rezolvă orice eventuală problemă cu maximă promptitudine. Managerii de videochat sunt, de asemenea, foste modele care cunosc toate secretele platformelor online dedicate adulților.

Toți acești factori te motivează zi după zi și, astfel, reușești să te menții în top. După ce pui bazele vieții pe care ți-ai dorit-o, te poți bucura de ea pe termen nelimitat!

 

 

 

Articole asemănătoare

O altă perspectivă: ce te pot învăța membrii pe tine, într-un studio de videochat din București!

Lucy Ionesco