Codrin Stefanescu, despre sedinta PSD de luni: Probabil vom ramane cu aceeasi conducere a partidului, iar Guvernul va continua sa isi faca treaba
Politica

Congres PSD. Codrin Stefanescu anunta declaratii „absolut convingatoare” despre situatia in care se afla partidul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat vineri, că după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii va face o declaraţie „absolut convingătoare şi totală” legată de situaţia în care se află partidul. 

„După ce voi ieşi din CExN voi face o declaraţie absolut convingătoare şi totală legată de situaţia în care ne aflăm şi o să vă spunem exact ce avem de gând să facem la Congresul de mâine”, a precizat Ştefănescu.

El şi-a exprimat convingerea că membrii PSD îşi vor aduce aminte de lucrurile bune, precum campaniile electorale, dar şi de evenimentele cu caracter mai personal.

„Să uităm de situaţia neplăcută în care ne aflăm cu toţii astăzi şi de toate declaraţiile care s-au făcut şi de toate lucrurile care s-au spus şi despre faptul că nu intrăm prea uniţi în congres. Şi sper şi eu şi Nicu Bănicioiu şi Cati Andronescu şi ceilalţi colegi ai mei, astăzi, cu ceilalţi colegi ai noştri, să găsim calea amintirilor, să zic aşa. Să ne amintim cu toţii prin câte bătălii am trecut împreună şi dacă e normal să mergem aşa dezbinaţi în acest congres. Eu sper ca astăzi să găsim această soluţie colegială, prietenească, de camarazi”, a declarat Ştefănescu.

Citeste so: Danca, PNL: Liderii PSD si Guvernul Dancila, preocupati doar de luptele interne, sunt total dezinteresati de problemele romanilor

El a mai precizat că tema principală a Congresului ar fi trebuit să fie elaborarea unei rezoluţii pentru poporul român, cu obiective pe termen scurt şi mediu.

„Eu cred că soluţia paşnică ar fi fost, de exemplu, să găsim o soluţie la modul în care ne poziţionăm la aceste alegeri în Congres. Ar fi trebuit să facem mai mult de opt vicepreşedinţi. Nu ştiu, 20 de vicepreşedinţi… Nu pe regiuni, pe specialităţi. Unde să intre şi Mihai Fifor şi Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae. Şi noi am fi fost mulţumiţi”, a spus Ştefănescu.

„Suntem îngrijoraţi de absolut tot în ultimele zile, aţi văzut declaraţiile noastre vizavi de depunerea candidaturii. Nu credeam că o să ajung în această situaţie, după atâţia ani în care am fost una dintre vocile, zic eu, importante ale partidului în bătăliile pe care le-am dus: să nu reuşesc să îmi depun candidatura pentru că regulamentul prevede nişte norme noi şi comenzile şi ordinele au sunat într-un fel”, a mai precizat el.

Related posts

Iohannis i-a spus guvernatorului BNR sa incerce sa coopereze cu Guvernul Dancila

Ioana Badulescu

Gheorghe Nichita a revenit la conducerea PSD Iasi

Lucy Ionesco

Ministerul Justitiei: Procedura de selectie a candidatilor pentru functia de procuror european a fost lansata oficial

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult