Politica

Consilierul Valentin Voicu a lansat aplicatia Sector 3 Report, unde cetatenii pot sesiza problemele din sector

Consilierul local Valentin Voicu a lansat aplicatia „Sector 3 Report”, prin intermediul careia cetatenii pot sesiza problemele din sector. „Sector 3 Report” este o aplicatie pentru telefonul mobil sau tableta, gratuita, care permite cetatenilor sa transmita diverse sesizari si incidente catre Primaria Sectorului 3 si operatorii serviciilor publice locale.

Sesizarile transmise vor fi insotite de fotografie, descriere si localizare GPS, oferind autoritatilor identificarea exacta a locatiei.

Valentin Voicu a explicat ca aplicatia se doreste a fi un mod eficient de a sesiza rapid orice problema aparuta in Sectorul 3, mai ales ca este un mijloc foarte usor de folosit, mai ales la indemâna tinerilor.

„Odata cu lansarea acestei aplicatii gratuite, cetatenii pot sesiza problemele din Sectorul 3 direct de pe telefon mobil. Fiind un mijloc foarte usor de folosit si mai ales la indemâna tinerilor, aplicatia se doreste a fi un mod eficient de a sesiza rapid orice problema aparuta in Sector. Aceasta aplicatie este dezvoltata de Softgalaxy, iar directorul general al companiei este Adrian Stoica care este si cetatean al Sectorului 3”, a afirmat Valentin Voicu – consilier local ALDE in Sector 3.

„Ne bucuram ca am putut sprijini proiectul initiat de Valentin Voicu dezvoltând o aplicatie de mobil cu scopul de a facilita comunicarea intre cetatenii Sectorului 3 si autoritatile locale. Proiectul a fost o provocare din punct de vedere tehnic astfel am eliminat toate procedurile birocratice si am lansat o aplicatie utila si usor de utilizat pentru toti cetatenii din Sectorul 3”, a spus si Adrian Stoica, CEO in cadrul SoftGalaxy.

Aplicatia „Sector 3 Report” poate fi descarcata pe telefonul mobil sau tableta (cu sistemul de operare android) de la adresa: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.softgalaxy.sector3report

Stiri pe aceeasi tema

Ordonanta de urgenta privind Codul administrativ a fost publicata in Monitorul Oficial

Cristiana Petrariu Bota

Dragnea, intrebat cand va ajunge premier: Deocamdata, Sorin Grindeanu presteaza bine

Delia Ion

Ponta i-a trimis lui Iohannis actele medicale, apoi le-a publicat pe Facebook. FOTO DOCUMENT

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult