25 C
România
17 septembrie 2021
Consiliul de Administratie al Metrorex l-a desemnat director general pe Dumitru Sodolescu
Social

Consiliul de Administratie al Metrorex l-a desemnat director general pe Dumitru Sodolescu

Consiliul de Administraţie al Metrorex l-a desemnat director general pe Dumitru Şodolescu, acesta înlocuindu-l în funcţie pe Ion Constantinescu, al cărui mandat expiră pe 3 martie 2018.

Noul director general a fost numit de către Consiliul de Administrație al Metrorex pentru a asigura interimatul pe o perioadă de 4 luni, conform prevederilor legale ale OUG nr. 109/2011, precizează compania într-un comunicat de presă.

Dumitru Șodolescu este de profesie inginer, absolvent al Facultății de Mecanică din cadrul Institutului Politehnic București și are experiență în domeniile energie, proiectare și investiții.

Acesta a ocupat funcții de top management în mai multe companii private.

Stiri pe aceeasi tema

Codrin Scutaru: Fii autentic! Nu trebuie sa postezi pe Facebook cat de tare te-ai schimbat fata de anul trecut

Cristiana Petrariu Bota

Medicii vor putea munci in orice spital, cate ore doresc, potrivit unui proiect al Ministerului Sanatatii

Ioana Badulescu

REZULTATE ADMITERE LICEU 2017. Atentie! Daca nu face asta, elevul pierde locul afisat la repartizarea computerizata din 12 iulie 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult