6.7 C
România
24 octombrie 2021
Externe

Consiliul European: Cei 100.000 de refugiati trebuie distribuiti echitabil in statele UE

Cei 100.000 de refugiati trebuie distribuiti echitabil intre statele Uniunii Europene (UE), a anuntat, joi, presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

„Acceptarea unui numar suplimentar de refugiati este un gest important de solidaritate reala. O distribuire echitabila a cel putin 100.000 de refugiati intre statele UE este lucrul de care avem nevoie astazi”, a declarat Donald Tusk.

CRIZA REFUGIATILOR: Aproape 8.000 de imigranti traverseaza acum Serbia in drum spre UE. Alti 2.000 de refugiati, interceptati intr-o singura zi in Ungaria

INTERVIU HOTWEEK. De ce cred refugiatii in Europa? Muhammad Talal: Pakistanul are putine locuri de munca. Nimeni nu vrea sa investeasca in tara mea

Cu toate acestea, liderii europeni au respins deja cote obligatorii cu numere mult mai mici decat 100.000 de refugiati, acestia hotarand, la un summit din luna iunie, sa accepte, pe baza voluntara, aproximativ 32.000 de refugiati din Siria si Eritreea.

„Ar fi de neiertat ca Europa sa se imparta intre sustinatori ai inchiderii simbolizate de gardul Ungariei si sustinatori ai deschiderii totale”, a avertizat totodata presedintele Consiliului European.

Stiri pe aceeasi tema

Listele electorale transnationale pentru alegerile europarlamentare, sustinute de cetatenii din statele membre

Ioana Badulescu

Boris Johnson, mesaj de simpatie pe Twitter catre presedintele Trump

Cristiana Petrariu Bota

Vladimir Putin: Influenta statului asupra internetului si mass-media ar trebui „redusa, daca nu chiar exclusa”

Ioana Badulescu

1 comment

SMB 7 septembrie 2015 at 8:26 pm

Majoritatea nu sunt refugiati, sunt invadatori musulmani plecati sa cucereasca Vestul, dupa cum scrie in Coran. Aceasta migratie este tot o forma de jihad.

http://www.freerepublic.com/focus/chat/3333468/posts?page=32

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult