Spitalele din Romania au un deficit de 13.000 de medici. Practic, nu exista judet fara posturi libere pentru medici
Social

Controale in toate spitalele de stat sau private din Romania pana la sfarsitul lunii ianuarie

Ministerul Sanatatii anunta ca a inceput actiunile tematice de control in toate spitalele de stat sau private din Romania. Verificarile se vor desfasura pana la sfarsitul lunii ianuarie si vizeaza respectarea planurilor de conformare si a planurilor operationale in unitatile spitalicesti de stat sau private. Daca vor fi aplicate sanctiuni, vor urma noi controale.

„Astfel, inspectorii sanitari din cadrul directiilor de sanatate publica vor verifica pana la sfarsitul acestei luni respectarea planurilor de conformare si a planurilor operationale in unitatile sanitare cu paturi publice si private”, informeaza Ministerul printr-un comunicat de presa.

Institutia condusa de Victor Costache precizeaza ca „daca va fi cazul, se vor acorda termene de remediere a deficientelor, se vor aplica sanctiuni contraventionale conform legislatiei in vigoare. La expirarea termenelor acordate se vor efectua recontroale.”

Potrivit aceleiasi surse, daca va fi cazul se vor acorda termene de remediere a deficientelor, se vor aplica sanctiuni contraventionale conform legislatiei in vigoare.

„La expirarea termenelor acordate se vor efectua recontroale”, mai transmite sursa citata.

 

Stiri pe aceeasi tema

MAGISTRALA 5 DE METROU DRUMUL TABEREI. Stadiul lucrarilor la statiile de metrou de pe Magistrala 5. FOTO

Cristiana Petrariu Bota

O delegatie specializata in protectie civila si situatii de urgenta din zona Caraibelor se afla intr-o vizita de documentare in Romania

Ioana Badulescu

Reprezentantii Interpol din Costa Rica: Elena Udrea poate fi extradata in Romania, chiar daca are un copil

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult