Controale in toate spitalele de stat sau private din Romania pana la sfarsitul lunii ianuarie

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 10, 2020 20:15

Controale in toate spitalele de stat sau private din Romania pana la sfarsitul lunii ianuarie

Ministerul Sanatatii anunta ca a inceput actiunile tematice de control in toate spitalele de stat sau private din Romania. Verificarile se vor desfasura pana la sfarsitul lunii ianuarie si vizeaza respectarea planurilor de conformare si a planurilor operationale in unitatile spitalicesti de stat sau private. Daca vor fi aplicate sanctiuni, vor urma noi controale.

„Astfel, inspectorii sanitari din cadrul directiilor de sanatate publica vor verifica pana la sfarsitul acestei luni respectarea planurilor de conformare si a planurilor operationale in unitatile sanitare cu paturi publice si private”, informeaza Ministerul printr-un comunicat de presa.

Institutia condusa de Victor Costache precizeaza ca „daca va fi cazul, se vor acorda termene de remediere a deficientelor, se vor aplica sanctiuni contraventionale conform legislatiei in vigoare. La expirarea termenelor acordate se vor efectua recontroale.”

Potrivit aceleiasi surse, daca va fi cazul se vor acorda termene de remediere a deficientelor, se vor aplica sanctiuni contraventionale conform legislatiei in vigoare.

„La expirarea termenelor acordate se vor efectua recontroale”, mai transmite sursa citata.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.