-5.4 C
România
2 decembrie 2020
TVR
Social

Conturile SRTv au fost blocate de ANAF din cauza datoriilor

ANAF a blocat, luni, conturile SRTv. Agentia Nationala de Administrare Fiscala a luat decizia de a bloca conturile Societatii Romane de Televiziune (SRTv) din cauza acumularii datoriilor pe care TVR le are la bugetul de stat. Situatia TVR va fi analizata marti in Consiliul de Administratie.

Decizia ANAF de a bloca conturile televiziunii a fost cauzata astfel de acumularea datoriilor pe care le are SRTv la bugetul de stat si faptul ca sub conducerea lui Stelian Tanase, presedintele – director general al TVR, compania nu ar mai fi respectat memorandumul din 2012, prin care Guvernul a permis esalonarea datoriilor la stat ale SRTv pe o perioada de sapte ani, s-au aflat in spatele motivului de blocare a conturilor televiziunii.

Stelian Tanase se asteapta sa fie demis de la conducerea TVR

Presedintele TVR cere ajutorul Presedintelui Romaniei

Marti, Consiliului de Administratie al TVR urmeaza sa analizeze situatia in care se afla SRTv, care ar putea duce la blocarea activitatii televiziunii publice.

SRTv a inregistrat in anul 2014 pierderi de 81,5 milioane de lei, in conditiile in care Televiziunea Romana a avut, anul trecut, venituri totale de 544,2 milioane de lei si cheltuieli totale de 625,8 milioane de lei.

Stiri pe aceeasi tema

PELERINAJ DE SF. PARASCHEVA SI ZECI DE COMERCIANTI VENITI DE ZILELE IASULUI

Cristiana Petrariu Bota

Exercitii militare la Marea Neagra. Sea Shield 16 reuneste doua mii de militari romani si din statele NATO

Cristiana Petrariu Bota

Alexandru Neacsu, maior la UM Vanatori de Munte din Predeal, sinucidere cu armamentul din dotare

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult