Copresedintii aliantei electorale ALDE-Pro Romania nu vor fi Tariceanu si Ponta

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 28, 2019 10:55

Copresedintii aliantei electorale ALDE-Pro Romania nu vor fi Tariceanu si Ponta

Copresedintii aliantei electorale ALDE-Pro Romania nu vor fi liderii celor doua formatiuni, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta. Cei doi copresedinti ai aliantei electorale Pro Romania – ALDE pentru sustinerea candidatului independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale vor fi Sorin Cimpeanu si Norica Nicolai, un document in acest sens urmand a fi semnat astazi, a anuntat presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

„Alianta electorala are doi copresedinti. Maine vom semna. Vor fi Sorin Cimpeanu si Norica Nicolai, tocmai ca aceasta alianta are un scop bine definit, sustinerea candidatului Mircea Diaconu. Mircea Diaconu are dreptate: ‘Cum zic eu ca sunt independent, cand vin doi fosti premieri si se asaza langa mine?’. Si atunci l-am intrebat: ‘Cu cine va simtiti comod?’. Cu Norica Nicolai a fost coleg in Parlamentul European timp de cinci ani, cu Sorin Cimpeanu se cunoaste, seful rectorilor. Nu cred ca e o persoana care s-a certat vreodata cu Sorin Cimpeanu. Nu sunt lideri de partid, ceea ce e foarte important”, a afirmat marti Victor Ponta la Digi 24.

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, si liderul Pro Romania, Victor Ponta, au anuntat luni ca cele doua formatiuni politice il vor sustine cu sprijin logistic intr-o alianta electorala pe candidatul independent Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale.

Duminica, Mircea Diaconu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale, context in care a solicitat sprijinul tuturor celor care vor sa il sustina in acest demers pentru a obtine cele 200.000 de semnaturi necesare depunerii candidaturii sale.

 

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.