Politica

Corina Cretu a discutat cu premierul despre planul de actiuni prioritare privind noile programe operationale

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, s-a intalnit, marti, cu premierul Victor Ponta, cu care a discutat despre Planul de actiuni prioritare care a fost elaborat de Romania impreuna cu Task Force-ului creat in cadrul Comisiei pentru asistenta statelor cu dificultati de absorbtie a fondurilor europene. In cadrul discutiilor avute cu premierul, Corina Cretu si-a exprimat speranta ca acest instrument va permite demararea rapida a noilor programe operationale si va duce la o implementare mult mai buna in perioada urmatoare.

„Am discutat cu prim-ministrul Victor Ponta despre Planul de Acțiuni Prioritare care a fost elaborat de România împreună cu Task Force-ului pe care l-am creat în cadrul Comisiei pentru asistența statelor cu dificultăți de absorbție”, a spus Cretu.

„Salut elaborarea acestui plan, care este un instrument foarte important în procesul de implementare a proiectelor din perioada 2007 – 2013 și implicit de accelerare a absorbției fondurilor europene”, a completat comisarul Corina Cretu.

„De asemenea, sper că Planul elaborat de Guvern împreună cu serviciile Comisiei va permite demararea rapidă a noilor programelor operaționale și va duce la o implementare mult mai bună în perioada 2014 – 2020”, a incheiat Corina Cretu.

Stiri pe aceeasi tema

Ion Cristoiu: Madalina Puscalau si-a primit rasplata pentru contributia la victoria electorala a lui Klaus Iohannis

Delia Ion

Remanierea Guvernului Tudose, comentata de Dragnea: Am avut o discutie cu premierul, in ianuarie vedem daca se impune o restructurare

Cristiana Petrariu Bota

Comunicat de presa deputat Alina Gorghiu ,,PSD are alergie la justitie”.

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult